Voyage lyfter Gran Canarias miljösatsningar

HannaGran Canarias Turistråd0 Comments

Idag skriver Voyage om Gran Canarias roll som pionjärer när det gäller att rena havsvatten för konsumtion. I artikeln kan vi läsa om miljösatsningen Plan Renovagua som har visat att man kan kombinera ekologi med ekonomi. Läs hela artikeln här!

Terese Alvén tipsar om familjeträning i Metro Mode

HannaTerese Alvén0 Comments

Foto: Privat och Lina Eidenberg Adamo 

I helgen skrev Metro Mode om hur hälsoinspiratören Terese Alvén skapar rörelseglädje för hela familjen. I artikeln ges konkreta tips på hur man kan träna tillsammans med sina barn och hur man får in rörelse som en naturlig del i familjelivet. Läs mer här och på Terese blogg finns mängder med tips på hur du kan vara aktiv tillsammans med familjen.

Mininöjet testar Moonsun Organic of Swedens hudvårdsprodukter

HannaMoonsun Organic of Sweden0 Comments

Foto: Beatrice Lundborg

Göteborgstidningen Mininöjet har i sitt senaste nummer testat Moonsun Organic of Swedens Face Cream, Bodyscrub och Body & Hair Soap. Ta del av Mininöjets tankar om de ekologiska hudvårdsprodukterna och läs artikeln ”Hudvård utan bullshit” här.

 

Anna Benson fortsätter att stötta cancerforskning

HannaAnna Benson0 Comments


I veckan skriver Boktugg om Anna Benson som fortsätter att stötta cancerforskningen med sin nya bok Blå kokboken. I artikeln kan vi läsa om bakgrunden till Annas stora engagemang och hur hon arbetar för att sprida kunskap om cancer i Sverige. Läs mer här!

Rosenrummet Style Academy i Handelsnytt

HannaRosenrummet, Style Academy0 Comments

Foto: Anders G Warne

Idag kan vi läsa om Rosenrummets stylistutbildning Style Academy i Handelsnytt. Style Academy riktar sig till de som vill bli stylister eller personal shoppers och är en av få kurser i ämnet i landet. I reportaget får vi möta Molly som är en av deltagarna på kursen. Läs hela reportaget om Style Academy och Mollys deltagande här. Följ också Rosenrummet för härlig modeinspiration!

Mingel och prisutdelning för Årets Bok 2017

HannaÅrets Bok 2017, Bonniers Bokklubbar0 Comments

Nu är vi tillbaka efter en fantastisk helg i Göteborg! Vi vill passa på att rikta ett stort TACK till alla er som har röstat, hejat och kom på prisutdelningen för Bonniers Bokklubbars pris Årets Bok 2017. Det är ert engagemang som ligger till grund för priset! Alla bilder från minglet och prisutdelningen hittar ni här.

Vinnaren av Årets Bok 2017 är korad!

HannaÅrets Bok 2017, Bonniers Bokklubbar0 Comments

Idag stod det äntligen klart att Alex Schulmans hyllade roman ‘Glöm mig‘ står som segrare av Årets Bok 2017. Tolv böcker nominerades under våren av Bonniers Bokklubbars erfarna litteraturredaktörer och vinnaren röstades fram av svenska folket mellan den 25 april och den 20 augusti i år. Engagemanget har varit stort och antalet röster har ökat med hela 72 procent sedan förra året då Martina Haag tog hem segern med boken ‘Det är något som inte stämmer’.

– Jag har aldrig fått ett pris i hela mitt liv. Och när jag plötsligt får ett så är det inte vilket pris som helst, utan ett pris som svenska folket delar ut till en enskild författare för en enskild bok han eller hon skrivit. Finare än så kan det väl inte bli? Jag är väldigt glad och hedrad, säger Alex Schulman.

De tre böcker som läsarna gett flest röster är:

  1. Glöm mig, Alex Schulman (Bookmark förlag)
  2. Störst av allt, Malin Giolito Persson (Wahlström & Widstrand)
  3. Vargarnas tid, Elisabeth Nemert (Forum)

Författaren till Årets Bok belönas med 30 000 kronor, och både författare och förlag tilldelas en statyett formgiven av Torstensson Art & Design.

Lisa Rogalin om mode och hållbarhet i TV4 Nyhetsmorgon

HannaLisa Rogalin, Rosenrummet0 Comments

Idag kunde vi återigen se stilexpert Lisa Rogalin från Rosenrummet i TV4 Nyhetsmorgon, där hon idag pratade om hållbarhet och mode. Självklart var delar ur team editK på plats och stöttade vår profil hela vägen in i mål. När vi jobbar med våra kunder och profiler backar vi alltid upp dem till 100 procent, så de får utrymme att fokusera fullt ut på det de gör bäst. Klicka in här om du vill se hur det såg ut när Lisa gästade!