Välkommen Matilda – vår nya praktikant!

HannaeditK, Praktikplats0 Comments

Äntligen är hon här! Varmt välkommen säger vi till Matilda som ska göra sin praktik här hos oss på editK! Matilda kommer att vara här i 20 veckor, så vi kommer hinna lära känna varandra ordentligt, men vi börjar redan nu med en snabbintervju.

Hej Matilda! Så roligt att ha dig här! Vill du berätta lite om dig själv?
Jag heter Matilda och har läst Strategisk Kommunikation med inriktning på digitala medier vid Lunds Universitet. Men tog min examen nu i juni! Superkul! Ett av mina främsta intressen är helt klart podcasts. Lyssnar i princip hela tiden! När jag tränar, diskar, promenerar eller bara är hemma. Annars gillar jag att styra ihop middagar hemma med mina vänner.

Vad var det som gjorde att du valde att söka dig till just editK?
Jag valde att söka till editK eftersom jag fick en så bra känsla av teamet och byrån i helhet. Roliga kunder och ett härligt gäng helt enkelt.

Vad ser du fram emot att lära dig?
Jag ser fram emot att lära mig mer om PR! Alla olika delar och hur man arbetar praktiskt med PR på bästa sätt.

Berätta något skoj om dig själv som inte så många vet om? Någon hemlig talang kanske?
En hemlig talang är att jag är ruskigt bra på att memorera låttexter. Det räcker med att jag lyssnar på en låt någon gång så sitter den. Om programmet Singing Bee fortfarande hade producerats hade jag helt klart hamnat på prispallen.

Och till sist, fem snabbfrågor:

Storstad eller landet? Storstad

Morgonmänniska eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska

Facebook eller Instagram? Instagram

Kaffe eller te? Te

Hund eller katt? Hund

Christina Erikson signerar bokkontrakt med Albert Bonniers förlag

HannaChristina Erikson0 Comments

Foto: Robin Berglund

Så stod det äntligen klart att deckarförfattaren Christina Erikson (f.d. Granbom) signerar bokkontrakt med Albert Bonniers förlag! Vi har dessutom inte bara en bok att vänta, utan två! Utgivningsdatum för första boken är preliminärt satt till september 2018. Under tiden kan du följa Christinas skrivande på Facebook och på Instagram.

Stort grattis säger vi till Christina!

Vinn boken Supergott & Supersnabbt med Jessica Frej

HannaJessica Frej0 Comments

Vill du vinna Jessica Frejs senaste kokbok – Supergott & Supersnabbt med Jessica Frej? Om du köper senaste numret av Amelia Höst har du chansen! I tidningen får vi dessutom massor av inspiration till höstens middagar – vad sägs om kantarelltoast med dill eller savoykålsgratäng med calvadosgräddsås? Ha en riktigt härlig helg!

 

Nu kör vi!

HannaeditK0 Comments

Äntligen är vi tillbaka på kontoret – lite mer brunbrända, lite mer utvilade och (om möjligt) ännu mer taggade än vanligt! Nu kör vi!

Terese Alvén går till egen plattform

AliciaBlogg, Terese Alvén0 Comments

Foto: Juliana Wiklund 

Från och med idag bloggar hälsoprofilen Terese Alvén på egen plattform. Terese är en av landets mest rutinerade och välkända bloggprofiler inom hälsa. I juni 2017 blev hon utsedd till en av Sveriges 10 bästa hälsobloggare av tidningen SportHälsa. 

Mer tips och inspiration hittar ni här.