Reklambyrån Tomorro’ i Kvalitetsmagasinet

HannaOkategoriserade, Tomorro0 Comments

Äntligen måndag! Alla har vi olika sätt att effektivisera våra dagar och veckor. Reklambyrån Tomorro’ är vassa på att ha effektiva möten. Tomorro’ menar att tydlighet är den viktigaste ingrediensen för att effektivisera, att alla vet varför de är med på mötet och vad som förväntas av mötet. I Kvalitetsmagasinet får ni veta mer om hur effektiva möten internt är en av anledningarna bakom Tomorro’s framgång. Kika även in på Tomorro’s på sociala medier för mer inspiration!

Feta med tryffel – nyhet hos Fontana

HannaFontana0 Comments

Igår presenterades två av höstens produktnyheter från Fontana – smulad fetaost och fetaost med tryffel! Feta med tryffel kommer att ingå i sortimentet Frixos Finest , som står för den allra finaste kvaliteten, med noggrant utvalda ingredienser av Fontanas grundare Frixos Papadopoulous. Osten är gjord på 100 procent fårmjölk och smaksatt med svart tryffel som plockats på ön Evia i mellersta Grekland. Osten, med den distinkta tryffelsmaken, passar lika väl på ostbrickan som i salladen eller som smakförhöjare i matlagningen. Feta med tryffel kommer i butik vecka 37 och rek. pris: 26,90 kr.

‘Lättlagat med Jessica Frej’ – nu på Youtube

HannaJessica Frej0 Comments

Nu är den äntligen här! Jessica Frejs egna Youtube-kanal ”Lättlagat med Jessica Frej”. I kanalen kommer Jessica att bjuda på massor av enkla tips, inspirerande recept och smarta trix på ett lekfullt och glatt sätt. Fokus ligger på få ingredienser, smarta genvägar och snabblagad smakrik mat. Alla recept hittar du här, och självklart kan du följa Jessica på Instagram och Facebook för mer inspiration. Stort tack till Septemberfilm som gjorde detta möjligt.

Grundaren av Fontana – Frixos Papadopoulos, i Di Weekend

HannaFontana0 Comments

Foto: Amanda Lindgren

I veckans Di Weekend intervjuas den här mannen – Frixos Papadopoulos, grundare av Fontana och den person vi har att tacka för all den halloumi som vi äter. Frixos Papadopoulos är nämligen den person som tagit halloumin till Sverige! Läs mer i Di Weekend och besök FontanaFacebook och Instagram för härlig matinspiration!

Välkommen Matilda – vår nya praktikant!

HannaeditK, Praktikplats0 Comments

Äntligen är hon här! Varmt välkommen säger vi till Matilda som ska göra sin praktik här hos oss på editK! Matilda kommer att vara här i 20 veckor, så vi kommer hinna lära känna varandra ordentligt, men vi börjar redan nu med en snabbintervju.

Hej Matilda! Så roligt att ha dig här! Vill du berätta lite om dig själv?
Jag heter Matilda och har läst Strategisk Kommunikation med inriktning på digitala medier vid Lunds Universitet. Men tog min examen nu i juni! Superkul! Ett av mina främsta intressen är helt klart podcasts. Lyssnar i princip hela tiden! När jag tränar, diskar, promenerar eller bara är hemma. Annars gillar jag att styra ihop middagar hemma med mina vänner.

Vad var det som gjorde att du valde att söka dig till just editK?
Jag valde att söka till editK eftersom jag fick en så bra känsla av teamet och byrån i helhet. Roliga kunder och ett härligt gäng helt enkelt.

Vad ser du fram emot att lära dig?
Jag ser fram emot att lära mig mer om PR! Alla olika delar och hur man arbetar praktiskt med PR på bästa sätt.

Berätta något skoj om dig själv som inte så många vet om? Någon hemlig talang kanske?
En hemlig talang är att jag är ruskigt bra på att memorera låttexter. Det räcker med att jag lyssnar på en låt någon gång så sitter den. Om programmet Singing Bee fortfarande hade producerats hade jag helt klart hamnat på prispallen.

Och till sist, fem snabbfrågor:

Storstad eller landet? Storstad

Morgonmänniska eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska

Facebook eller Instagram? Instagram

Kaffe eller te? Te

Hund eller katt? Hund