Bloggare tipsar om Mygg och Fästing på Instagram

editKBlogg, EditK, Instagram, Kunder, PR, Sjö&Hav2 Comments

Nu är mygg och fästingsäsongen i full gång och det är såklart roligt att se så många tipsa om Sjö & Havs biologiskt nedbrytbara variant utan nervgiftet DEET. Fler och fler upptäcker det giftfria alternativet!

GoGreenMakeup-S-H Jessica-Sundberg-S-H Receptomaten-Insta-S_H Spot-N-Tell-S-H Tanja-Fylking-S_H

2 Comments on “Bloggare tipsar om Mygg och Fästing på Instagram”

  1. Efter att ha gjort några ordentliga test i den myggtäta skogen kan jag konstatera att de inte är hälsofarliga för människor vilket är ett supermegaplus men de är definitivt hälsofarliga för myggen! Jag och barnen gjorde först ett test där vi gick upp helt oskyddade till skogen. Tror varenda mygga var på oss och jag personligen kom hem med fler myggbett än jag kunde räkna. Nästa dag smörjde vi in oss med Mygg&Fästing och inte ett myggbett fick vi! Tack för det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.