Vid Din Sida väljer editK som PR-partner

editKNyheter

Vid Din Sida, Jeanette Höglund och Edit Künstlicher

Vid Din Sida, Jeanette Höglund och Edit Künstlicher

Foto: Maria Östlin

Nu kan vi på editK stolt presentera vår nya partner Vid Din Sida.

Vid Din Sida är en opolitiskt bunden och ideell organisation som verkar för att hjälpa äldre, hemlösa pensionärer i Stockholm och höja deras röster i samhället. Jeanette Höglund tog intiativ till organisationen 2016 när hon arbetade som ordningsvakt i tunnelbanan och mötte många människor i utsatthet. I hennes arbete träffade hon på flera hemlösa människor men även många hemlösa pensionärer. Som ett resultat av detta tändes en låga inom henne, för att kunna göra en förändring. Därefter startades organisationen Vid Din Sida.

Nu tar organisationen ett stort kliv i sitt kommunikationsarbete. Till detta har de valt editK som strategisk samarbetspartner för deras PR arbete. Fokuset kommer ligga på organisationens samhällsnytta och strategiskt operativa PR-arbete.

– Vi jobbar ofta och gärna med kunder som gör verklig skillnad i samhället. Det känns sorgligt att det ska behövas en organisation som Vid Din Sida i Sverige idag. Målet är att inte en enda pensionär ska behöva leva på gatan. Det målet uppnår vi genom att informera fler om hur verkligheten ser ut för många äldre idag och om hur det här fantastiska initiativet, skapat av Jeanette Höglund, gör nytta. Ju fler som vet, desto fler kan bidra och förändra. Det känns gott i hela kroppen att få jobba mot det målet tillsammans med Jeanette och hennes team på Vid Din Sida, säger Edit Künstlicher, vd på editK.

För att läsa hela pressmeddelandet, klicka här.

 

Foto: Maria Östlin