Thomas Erikson släpper podden ”Omgiven av Thomas Erikson”

editKNyheter

Foto: Maria Östlin

Idag är ingen vanlig Fredag, för idag släpps Thomas Eriksons podd ”Omgiven av Thomas Erikson” med Jeanette Höglund från organisationen Vid Din Sida som första person att gästa.

Thomas Erikson är författare, ledarskapscoach och föreläsare. Thomas har skrivit tre böcker om kommunikation och mänskligt beteende som har sålt mer än 2,5 miljoner exemplar globalt och till över 40 olika länder. Omgiven av idioter är en av Sveriges mest sålda fackböcker 2015-2018. Thomas har även skrivit böckerna, ”Omgiven av psykopater” och ”Omgiven av dåliga chefer” som följer samma tema. Med sina böcker som bas föreläser Thomas över hela Europa. Thomas arbetar även med att utveckla företag och organisationer utifrån ett ledarperspektiv och har coachat drygt 4500 chefer och ledare för att de ska bli bättre och effektivare i sina uppdrag.

Thomas Erikson brinner för kommunikation och vill genom sina böcker, föreläsningar och nu även i podcast-format, få människor att öka förståelsen för våra olikheter och prata mer om hur vi når fram till varandra på ett effektivt sätt.

 Mänskligt beteende är bland det mest intressanta som finns! Varför agerar vi som vi gör och vad får det för konsekvenser för vår omgivning? Under hösten kommer jag sätta mig i poddstudion för att träffa profiler och grotta ner mig i beteendemönstersäger Thomas Erikson.

Några exempel på gäster i ”Omgiven av Thomas Erikson” är:

  • Hanna ”HanaPee” Persson, bloggare och programledarare
  • Nisse Hallberg, komiker
  • Katarina Gospic, hjärnforskare och författare
  • Lena Ahlström, ledarskapsprofil
  • Kodjo Akolor, programledare och komiker

I samarbete med Perfect Day och editK släpps första avsnittet av podcasten idag och därefter ett nytt avsnitt varje fredag. Avsnitten är cirka 30 minuter långa och går att hitta på spotify och där poddar finns.