Vid Din Sida håller manifestation

editKNyheter

Foto: Karina Ljungdahl

Julen är fantastisk på många vis men kan också vara kall, ensam och otrygg för många. I Stockholm lever över 300 hemlösa pensionärer på gatan, i tunnelbanan och soprum. Dessa människor har ingen trygg tillvaro eller tak över huvudet eller familj att fira jul med. Men de har Vid Din Sida, organisationen på de hemlösas sida som arbetar för att ge dessa människor en dräglig tillvaro de sista åren i livet.

Imorgon, lördag den 14 december mellan klockan 13-17 kommer Vid Din Sida hålla i en manifestation mitt i centrala Stockholm på Soltorget vid Sergelgatan. Syftet är att uppmärksamma allmänheten och politiker om de hemlösa pensionärernas ohållbara situation. Speciellt nu i juletider när kylan och ensamheten är som värst.

Vi på editK vill uppmana alla som kan att bidra på sitt vis. Skänk en peng, kom till Soltorget nu på lördag och sprid ordet!

Foto: Karina Ljungdahl

Vill du veta mer om hur du kan bidra till Vid Din Sidas arbete? Klicka in er på länken!