editK välkomnar Isabelle Iglesias Lindberg

editKPR

editK Isabelle Iglesias Lindberg

Under året har editK utvecklat byråerbjudandet, startat upp nya affärsben och offentliggjort flera nya kundsamarbeten. Vi har även rekryterat nya medarbetare för att säkerställa våra tillväxtmål.

Vårt senaste tillskott, Isabelle Iglesias Lindberg kommer närmast från PR-byrån Amazing Alice där hon haft rollen som projektledare. Isabelle har en bakgrund inom produkt-PR och marknadskommunikation med en examen från Berghs School of Communication. Isabelle kommer vara med och utveckla editKs erbjudande och tillträdde i rollen som kundansvarig projektledare under augusti 2021.

Hej Isabelle och varmt välkommen till editK! Vi är så glada över att ha dig här och nyfikna på att höra mer om dig!

1.Berätta om dig själv! Vem är du?
Utåtriktad, musikalisk, djurälskande Tyresöbo som trivs lika bra mitt i kaoset som uppstår då min stora sydländska släkt samlas för middag, som i skogen. Med två idrottsatsande ungdomar i hushållet blir det många timmar i båda handbolls-och ishallar runt om i Sverige för mig och maken, men ledig tid spenderar jag annars gärna i stallet eller/och med familj och vänner. Ja och med Daisy och Tezla såklart, våra två katter.

2. Vad fick dig att söka till editK?
Jag har nyfiket följt byråns utveckling under en längre tid och imponerats av det framåtlutande arbetssättet och spännande breda kundspektrat. Men också att det är en tydligt värdestyrd och innovativ organisation som med Edit i spetsen ständigt verkar vara på väg uppåt, framåt.

3. Vad är det bästa med PR-yrket?
Yrkets bredd helt klart och att ingen dag är den andra lik. Att arbeta tillsammans från idéstadiet, genom hela processen och med alla sinnen påkopplande skapa fina resultat.

4. Berätta om något du är stolt över i din karriär!
Det måste nog vara att kunna ställa om, vara innovativ och hitta nya vägar när pandemin vände allt uppochner våren 2020. Det är jag väldigt stolt över.

5. Och sist: vad ser du mest fram emot här på din nya arbetsplats?
Att tillsammans med ett fantastiskt team få vara med och utveckla kunderbjudandet på editK. Sedan har jag hört att man firar allt som kan firas på editK så det ser jag verkligen fram emot, att fira leveranser med kollegor!

Välkommen Isabelle!