Praktik VT20

 
 

 
 
 

Studerar du PR och/eller kommunikation och har en LIA praktik på minst 20 veckor? Vill du få en fantastisk skjuts in i PR-branschen och använda dina teoretiska kunskaper i praktiken? Då kan du vara vår nästa praktikant!

editK har sedan starten 2013 varit en plantskola för unga talanger inom PR. Vi på editK tar emot en praktikant per termin som får utveckla sina färdigheter och under tiden ges tydlig handledning samt får knyta nya kontakter inom branschen.

Som praktikant hos oss kommer du får du jobba med projekt från ax till limpa. Vi är ett litet team om fem anställda och en handfull externa resurser, därför kommer även du vara en viktig del i vårt team! Vi sitter mitt i smeten och har en fyrbent kollega (@frokenatwork)

Läs mer om hur det är att göra praktik på editK här: Praktik våren 2020

Ansökan
För att söka praktikplatsen skickar du ditt CV med ett personligt brev där du motiverar varför du vill göra din praktik just hos oss. Maila till vår vd Edit Künstlicher på edit@editk.se! Vi intervjuar löpande. Vi ser gärna att du har en praktiktid på minst 20 veckor. 

editK är en fullservicebyrå inom PR som arbetar kundnära och dedikerat med varumärken inom livsstil, hälsa, litteratur och entreprenörskap. Med engagemang och erfarenhet driver editK även InfluencersAgency, en agentur för starka personliga varumärken med fokus på profilering, strategisk synlighet, kreativa koncept och kommersiella samarbeten. editK arbetar utifrån en tydlig värdegrund och accepterar inte uppdrag kopplade till alkohol, tobak, spel eller kosmetisk kirurgi. Läs gärna mer om oss på bloggen.