Karriär

Image

editK-teamet

Vår ambition är att vara Sveriges mest
uppskattade PR-byrå genom att erbjuda den härligaste arbetsplatsen med branschens nöjdaste kunder. Receptet på det är ett prestigelöst
teamwork och genuint engagemang.

Byrån grundades av
Edit Künstlicher januari 2013,  därav namnet editK.
Sedan 2017 driver vi även InfluencersAgency, en agentur för starka personliga varumärken med
fokus på strategisk synlighet, plattforms-
bygge och kommersiella samarbeten.

Sök nu


Praktik HT21 - Ansökan öppnar mars 2021

Studerar du PR och/eller kommunikation och har en LIA-praktik under hösten 2021? Vill du få en fantastisk skjuts in i PR-branschen och använda dina teoretiska kunskaper i praktiken? Då kan du vara vår nästa praktikant!

Som praktikant hos oss kommer du får du jobba tätt ihop med din handledare i projekt från ax till limpa och du lär dig hantverket från grunden. Vi jobbar hårt, skrattar högt och springer snabbt.

Vi arbetar med fantastiska kunder som gör skillnad!

Intresserad?
I mars 2021 öppnar vi för ansökningar till höstterminen. Varmt välkommen att maila till vår vd Edit Künstlicher på edit@editk.se då och berätta vilken utbildning du går och varför du vill jobba inom PR. Vi ser gärna att du har en praktikperiod på minst 15 veckor. Vi ser fram emot din ansökan!

Frilans

Har du erfarenhet av strategisk och operativ PR? Har du ett väl uppbyggt nätverket och van vid att underhålla det? Vi söker alltid erfarna frilansare att samarbeta med och vi tar gärna emot spontanansökningar. Maila edit@editk.se med kort information om dig, bifoga gärna ditt CV och länk till din Linkedin-profil. 

editK är en PR-byrå som arbetar kundnära och dedikerat med varumärken inom bl.a. hälsa, entreprenörskap, kultur, litteratur, besöksnäring, finans, handel och livsstil. Med engagemang och erfarenhet driver editK även InfluencersAgency, en agentur för starka personliga varumärken med fokus på profilering, strategisk synlighet, kreativa koncept och kommersiella samarbeten. editK arbetar utifrån en tydlig värdegrund och accepterar inte uppdrag kopplade till alkohol, tobak, spel, politik eller kosmetisk kirurgi. Läs gärna mer om oss på bloggen.