Karriär

Image

editK-teamet

Vår ambition är att vara Sveriges mest
uppskattade PR-byrå genom att erbjuda den härligaste arbetsplatsen med branschens nöjdaste kunder. Receptet på det är ett prestigelöst
teamwork och genuint engagemang.

Byrån grundades av
Edit Künstlicher januari 2013,  därav namnet editK.
Sedan 2017 driver vi även InfluencersAgency, en agentur för starka personliga varumärken med
fokus på strategisk synlighet, plattforms-
bygge och kommersiella samarbeten.

editK söker JUNIOR PROJEKTLEDARE
med ett öga för detaljer

editK är en liten och personlig PR-byrå med kunder som Apoteksgruppen, Bokmässan, Lunette och Vagivital i portföljen. Vi hjälper våra kunder med kommunikationslösningar och erbjuder en mycket hög servicenivå. Under vårt paraply driver vi även en agentur för personliga varumärken, InfluencersAgency och podcasten I huvudet på en entreprenör. Tillsammans är vi ett team med ett tiotal interna och externa konsulter som både skrattar högt och springer snabbt. Nu söker vi en nyfiken Junior Projektledare som trivs i en föränderlig miljö och som har ett öga för detaljer.

Du kommer trivas i rollen om:

  • Du blir taggad av att lära dig nya saker och går igång på att skapa ordning och struktur runt dig.
  • Du har lätt för att formulera dig i text och mår bra när du driver processer framåt.
  • Du uppskattar att jobbet är omväxlande och ställer krav på kreativitet och samarbete men också service och flexibilitet.

I den rollen som Junior Projektledare behöver du vara mycket noggrann, detaljorienterad, administrativt stark och ha projektledning i dina ådror. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom service och att du har en utbildning inom kommunikation och/eller projektledning. Det är ett stort plus om du har ett intresse för podcasts, influensers, sociala- och digitala kanaler. Du behöver inte ha förkunskaper inom PR. Flera av våra kunder kommunicerar på engelska, därför behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Låter det här intressant? Kontakta gärna vår vd Edit Künstlicher på edit@editk.se dit du gärna skickar din ansökan i form av ditt CV och/eller länk till din LinkedIn tillsammans med ett personligt brev. Det går även fint att skicka in en digital ansökan i form av en kort film och skicka den som SMS till Edits mobiltelefon 070-8185700.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med start i augusti 2022. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi värdesätter nära samarbete och arbetar tillsammans på vårt kontor på Östermalm i Stockholm.

Varmt välkommen med din ansökan!

editK söker FRILANSANDE PR-KONSULTER

Är du egenkonsult med PR eller PA som specialitet och söker ett sammanhang? Vi jobbar i ett starkt nätverk av duktiga PR-specialister och söker nu fler frilansande förmågor som jobbar på projektbasis med PR-uttag. Du har ett upparbetat nätverk och du är van att jobba utifrån en satt uppdragsbeskrivning och deadline. Stora delar av arbetet görs på distans digitalt vilket gör att du kan befinna dig där du vill vara. Du ska inneha en F-skattsedel och möjlighet att fakturera. Kontakta vår vd Edit Künstlicher på edit@editk.se så berättar hon mer om hur vi jobbar.

Varmt välkommen in i vårt nätverk!

PR-PRAKTIK HÖSTEN 2022

Studerar du PR, Sociala medier och/eller kommunikation samt har en LIA-praktik under hösten 2022? Vill du få en fantastisk skjuts in i PR-branschen och använda dina teoretiska kunskaper i praktiken? Då kan du vara vår nästa praktikant! Som praktikant hos oss får du jobba tätt ihop med din handledare i projekt från ax till limpa och du lär dig PR-hantverket från grunden. Vi har utbildat LIA-praktikanter sedan 2015 och har en väl beprövad modell som gör att du får med dig djupa kunskaper i PR och lämnar din praktik med ett utvidgat nätverk i branschen.

Vi arbetar med spännande kunder som gör skillnad! Läs gärna mer om hur det är att göra sin praktik hos editK här.

För att söka praktik hos oss behöver praktiken vara en del av din utbildning och du ska ha en praktikperiod på minst 15 veckor. Skicka din ansökan till vår vd Edit Künstlicher på edit@editk.se och berätta vilken utbildning du går, när du har din praktikperiod och varför du vill jobba inom PR.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök nu