Karriär

Image

editK-teamet

Vår ambition är att vara Sveriges mest
uppskattade PR-byrå genom att erbjuda den härligaste arbetsplatsen med branschens nöjdaste kunder. Receptet på det är ett prestigelöst
teamwork och genuint engagemang.

Byrån grundades av
Edit Künstlicher januari 2013,  därav namnet editK.
Sedan 2017 driver vi även InfluencersAgency, en agentur för starka personliga varumärken med
fokus på strategisk synlighet, plattforms-
bygge och kommersiella samarbeten.

KOM OCH JOBBA MED OSS!

editK är en liten, personlig PR-byrå som arbetar kundnära och dedikerat med varumärken inom livsstil, hälsa, personal branding och entreprenörskap. Vi är fyra konsulter som vurmar för att göra skillnad genom våra uppdrag. Tillsammans med vårt förlängda nätverk är vi kring 20 konsulter med specialkompetens inom PR, varumärkesstrategi, sociala medier, influencer marketing, innehållsproduktion och kriskommunikation.

Sedan 2017 driver vi även InfluencersAgency, en agentur för personliga varumärken. Här ägnar vi oss åt strategiskt plattformsbygge, uppdragsförmedling och synlighet för våra klienter. 2020 startade vår vd podden I HUVUDET PÅ EN ENTREPRENÖR där hon samtalar med svenska entreprenörer om känslorna kring entreprenörskap. editK är en värderingsstyrd organisation som väljer att tacka nej till uppdrag kopplade till alkohol, tobak och spel.

ÄR DU DUKTIG PÅ FEMKAMP?

Idag är vi fyra konsulter och vi vill bli sju innan årsskiftet! Vi söker dig som är en mångsysslare men samtidigt nördig på din grej. Du har en bas i och har jobbat med PR i tre år eller längre. Utöver PR behärskar du minst fyra av följande grenar:

•Innehållsproduktion text
•Influencer marketing
•Klippa ljud och/eller film
•Göra kunder glada
•Analysera kampanjer och kanaler
•Projektledning på hög nivå
•Bildredigering
•Kundansvar och/eller budgetansvar
•Planning av kommunikationsprojekt
•Grafisk formgivning
•Noggrannhet är din lag
•Publicering och planering av LinkedIn på hög nivå inkl köp
•Publicering och planering av Facebook på hög nivå inkl köp
•Poddproduktion
•Kreativ idéspruta extra allt
•Sponsorsamarbeten och förhandling
•Skapa säljande presentationer i PPT

Vi har kunder som har engelska som koncernspråk vilket kräver att du som konsult behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Gillar Du att driva processer framåt och har crazy idéer som du vill kanalisera? Vill Du vara delaktig i byråns riktning och vara med och bygga framtidens PR-lösningar? Är du en femkampare som gärna tänker i parallella spår? Då är du DEN vi söker!

Skicka ett mail med din LinkedIn-profil och en lista på vilka grenar du behärskar till vår vd Edit Künstlicher på mail edit@editk.se. Vi intervjuar löpande och söker två konsulter på heltid med placering i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Välkommen med din ansökan!

VI SÖKER FRILANSANDE PR-KONSULTER

Är du egenkonsult med PR som specialitet och söker ett sammanhang? Vi jobbar i ett starkt nätverk av duktiga PR-specialister och söker nu fler frilansande förmågor som jobbar på projektbasis med PR-uttag. Du ska ha ett upparbetat nätverk och du är van att jobba utifrån en satt uppdragsbeskrivning och deadline. Stora delar av arbetet görs på distans digitalt. Du ska inneha en F-skattsedel..

Kontakta vår vd Edit Künstlicher på edit@editk.se så berättar hon mer om hur vi jobbar. Varmt välkommen!

PR-PRAKTIK VÅREN 2022

Studerar du PR, Sociala medier och/eller kommunikation samt har en LIA-praktik under våren 2022? Vill du få en fantastisk skjuts in i PR-branschen och använda dina teoretiska kunskaper i praktiken? Då kan du vara vår nästa praktikant!
Som praktikant hos oss får du jobba tätt ihop med din handledare i projekt från ax till limpa och du lär dig PR-hantverket från grunden. Vi jobbar hårt, skrattar högt och springer snabbt.

Vi arbetar med fantastiska kunder som gör skillnad! Läs gärna mer om hur det är att göra sin praktik hos editK här.

För att söka praktik hos oss behöver praktiken vara en del av din utbildning och du ska ha en praktikperiod på minst 15 veckor. Skicka din ansökan till vår vd Edit Künstlicher på edit@editk.se och berätta vilken utbildning du går, när du har din praktikperiod och varför du vill jobba inom PR. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök nu