Karriär

Image

editK-teamet

Vår ambition är att vara Sveriges mest
uppskattade PR-byrå genom att erbjuda den härligaste arbetsplatsen med branschens nöjdaste kunder. Receptet på det är ett prestigelöst
teamwork och genuint engagemang.

Byrån grundades av
Edit Künstlicher januari 2013,  därav namnet editK.
Sedan 2017 driver vi även InfluencersAgency, en agentur för starka personliga varumärken med
fokus på strategisk synlighet, plattforms-
bygge och kommersiella samarbeten.

Sök nu


editK söker kollegor med passion för PR

editK är en fullservicebyrå inom PR som arbetar kundnära och dedikerat med varumärken inom bland annat livsstil, hälsa och entreprenörskap. Vårt mål har sedan starten 2013 varit att bygga Sveriges mest uppskattade PR-byrå. Här är kvalitet, långsiktighet och leverans nyckeln till målet.

Vi har landat flera spännande projekt och vill utöka teamet med två erfarna PR-konsulter. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av PR-arbete, kreativ och har en stark egen motor. Vi ser att du har ett upparbetat nätverk med mediekontakter och dokumenterad erfarenhet av projektledning och operativt PR-arbete.

Vill du jobba med oss? Skicka ditt CV eller länk till din LinkedIn-sida med en motivering varför du vill bli vår kollega till vår vd: Edit Künstlicher på mail edit@editk.se. Vi intervjuar löpande. Tjänsten är en projektanställning alternativt frilansbaserad, och tillsätts under våren. Läs gärna mer om vårt arbete här.

Välkommen med din ansökan!

Praktik HT21 - Ansökan öppnar mars 2021

Studerar du PR och/eller kommunikation och har en LIA-praktik under hösten 2021? Vill du få en fantastisk skjuts in i PR-branschen och använda dina teoretiska kunskaper i praktiken? Då kan du vara vår nästa praktikant!

Som praktikant hos oss kommer du får du jobba tätt ihop med din handledare i projekt från ax till limpa och du lär dig hantverket från grunden. Vi jobbar hårt, skrattar högt och springer snabbt.

Vi arbetar med fantastiska kunder som gör skillnad!

Intresserad?
I mars 2021 öppnar vi för ansökningar till höstterminen. Varmt välkommen att maila till vår vd Edit Künstlicher på edit@editk.se då och berätta vilken utbildning du går och varför du vill jobba inom PR. Vi ser gärna att du har en praktikperiod på minst 15 veckor. Vi ser fram emot din ansökan!