Karriär

Image

editK-teamet

Vår ambition är att vara Sveriges mest
uppskattade PR-byrå genom att erbjuda den härligaste arbetsplatsen med branschens nöjdaste kunder. Receptet på det är ett prestigelöst
teamwork och genuint engagemang.

Byrån grundades av
Edit Künstlicher januari 2013,  därav namnet editK.
Sedan 2017 driver vi även InfluencersAgency, en agentur för starka personliga varumärken med
fokus på strategisk synlighet, plattforms-
bygge och kommersiella samarbeten.

Sök nu

editK söker kollegor med passion för PR

editK är en fullservicebyrå inom PR som arbetar kundnära och dedikerat med varumärken inom livsstil, hälsa och entreprenörskap. Vi vurmar för person-PR och att göra skillnad genom våra uppdrag. Vi är en värderingsstyrd organisation och väljer därför att tacka nej till uppdrag kopplade till alkohol, tobak, spel och kirurgiska skönhetsbehandlingar. Vårt mål är att vara Sveriges mest uppskattade PR-byrå.

PR-KONSULT

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att jobba på PR-byrå med goda projektledaregenskaper och förståelse för PR-hantverket. För att passa i rollen ska du ha goda kontakter med journalister och influencers samt kunskap om printmedia och digitala kanaler. Du kan både planera och ta ut PR-kampanjer operativt. Rollen innebär ett kundansvar och du trivs med att både arbeta självständigt och att jobba i ett större team av specialister. Vi har kunder som har engelska som koncernspråk vilket kräver att du behärskar engelska i både tal och skrift. Har du erfarenhet inom medtech och hälsa så är det ett stort plus.

Det här erbjuder vi
Vi arbetar med uppdrag som spänner från krisrådgivning och opinionsbildning till marknads- och varumärkesbyggande PR samt person- och VD-profilering. I din roll som kundansvarit konsult driver du projekt från ax till limpa och är med i hela processen. Vi jobbar långsiktigt i våra kundprojekt med tydliga processer och humana arbetstider. Vi jobbar i en prestigelös miljö där nyfikenhet och teamfokus premieras. Du får vara med och påverka byråns riktning och har ett stort inflytande på produktutveckling. Du får vara med och bygga ett eget team. Vi sitter ett stenkast från Dramaten i lokaler som andas sekelskifte. Vi tror på att fira allt som går att fira och lyfter gärna varandra på vägen!

Ansökan
Skicka ditt CV till vår vd: Edit Künstlicher på mail edit@editk.se. Vi intervjuar löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Läs gärna mer om oss på editK.se. Välkommen med din ansökan!

FRILANSANDE PR-KONSULTER

Vi jobbar i ett starkt nätverk av duktiga PR-specialister och söker nu fler frilansande förmågor som jobbar på projektbasis med PR-uttag. Du ska ha ett upparbetat nätverk och du är van att jobba utifrån en satt uppdragsbeskrivning och deadline. Stora delar av arbetet görs på distans digitalt. Du ska inneha en F-skattsedel.

Ansökan
Kontakta vår vd Edit Künstlicher på edit@editk.se så berättar hon mer om hur vi jobbar.

PRAKTIK HK21

Studerar du PR och/eller kommunikation och har en LIA-praktik under hösten 2021? Vill du få en fantastisk skjuts in i PR-branschen och använda dina teoretiska kunskaper i praktiken? Då kan du vara vår nästa praktikant!

Som praktikant hos oss kommer du får du jobba tätt ihop med din handledare i projekt från ax till limpa och du lär dig hantverket från grunden. Vi jobbar hårt, skrattar högt och springer snabbt.

Vi arbetar med fantastiska kunder som gör skillnad! Läs gärna mer om hur det är att göra sin praktik hos editK här.

Intresserad?
Varmt välkommen att maila till vår vd Edit Künstlicher på edit@editk.se då och berätta vilken utbildning du går och varför du vill jobba inom PR. Vi ser gärna att du har en praktikperiod på minst 15 veckor. Vi ser fram emot din ansökan!