Karriär

Image

editK-teamet

Vår ambition är att vara Sveriges mest
uppskattade PR-byrå genom att erbjuda den härligaste arbetsplatsen med branschens nöjdaste kunder. Receptet på det är ett prestigelöst
teamwork och genuint engagemang.

Byrån grundades av
Edit Künstlicher januari 2013,  därav namnet editK.
Sedan 2017 driver vi även InfluencersAgency, en agentur för starka personliga varumärken med
fokus på strategisk synlighet, plattforms-
bygge och kommersiella samarbeten.

KOM OCH JOBBA MED OSS

editK AB har sedan starten 2013 vuxit till att bli ett litet mediehus där kärnverksamheten ligger i editK, en personlig PR-byrå som arbetar kundnära och dedikerat med varumärken inom livsstil, hälsa, personal branding och entreprenörskap. Idag är vi en handfull konsulter som vurmar för att göra skillnad genom våra uppdrag. Tillsammans med vårt utvidgade nätverk är vi kring 20 konsulter med specialkompetens inom PR, varumärkesstrategi, sociala medier, poddproduktion, influencer marketing, innehållsproduktion och kriskommunikation. editK är en värderingsstyrd organisation som väljer att tacka nej till uppdrag kopplade till alkohol, tobak och spel.

Sedan 2017 driver vi även InfluencersAgency, en agentur för personliga varumärken. Här ägnar vi oss åt strategiskt plattformsbygge, uppdragsförmedling och synlighet för våra profiler. 2020 startade vår vd, Edit Künstlicher podden I HUVUDET PÅ EN ENTREPRENÖR där hon samtalar med svenska entreprenörer om känslorna som är förenade med entreprenörskapet.

PODDFRÄLST JUNIOR PROJEKTLEDARE

Älskar du podcasten som kanal, jobbar med PR och är en fena på projektledning? Vill du jobba med innehåll, influensers, produkt-PR och bygga personliga varumärken?

editK söker en Junior projektledare som rör sig obehindrat i det nya medielandskapet. Tillsammans är vi ett team som både skrattar högt och springer snabbt. Vi försöker hålla saker enkla och erbjuder en varm och inkluderande miljö med högt i tak där du kan utvecklas.

För att trivas hos oss behöver du ha jobbat med PR operativt i minst ett år och vara nyfiken på att korsbefrukta olika kanaler. Du är en duktig projektledare som får energi av att driva projekt i hamn och jobba tillsammans i team. Du uppskattar att jobbet är omväxlande och ställer krav på kreativitet och samarbete men också service och flexibilitet.

I den här rollen behöver du vara noggrann, kreativ och ha ett genuint intresse för podcasts, influensers, sociala och digitala kanaler. Du har ett starkt eget driv och har lätt att sälja in dina idéer till din omgivning. En del av våra kunder kommunicerar på engelska, därför behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

I rollen som Junior projektledare kommer du att:

  • jobba med en handfull projekt parallellt
  • skapa innehåll i interna och externa kanaler
  • arbeta operativt med PR-uttag vilket kan innebära skapa PR-planer, produktion av pressmaterial, pitcharbete, skapa säljande presentationer och kommunikativt innehåll för traditionella och sociala medier
  • ha daglig kontakt med kunder, journalister, influensers, leverantörer och partnerbyråer i såväl stora som små projekt
  • stötta dina seniora kollegor och jobba långsiktigt med kunder och vara med i att både bygga, stärka och förflytta varumärken
  • få jobba i en tight och familjär arbetsgrupp som värnar om varandra och kundernas bästa

Låter det här intressant? Hör av dig så snart som möjligt! Vi intervjuar löpande. Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Vi värdesätter nära samarbete och arbetar i huvudsak tillsammans på vårt mysiga kontor på Östermalm i Stockholm. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Har du frågor? Kontakta gärna vår vd Edit Künstlicher på edit@editk.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 FRILANSANDE PR-KONSULTER

Är du egenkonsult med PR som specialitet och söker ett sammanhang? Vi jobbar i ett starkt nätverk av duktiga PR-specialister och söker nu fler frilansande förmågor som jobbar på projektbasis med PR-uttag. Du ska ha ett upparbetat nätverk och du är van att jobba utifrån en satt uppdragsbeskrivning och deadline. Stora delar av arbetet görs på distans digitalt. Du ska inneha en F-skattsedel. Kontakta vår vd Edit Künstlicher på edit@editk.se så berättar hon mer om hur vi jobbar.

Varmt välkommen!

PR-PRAKTIK VÅREN 2022

Studerar du PR, Sociala medier och/eller kommunikation samt har en LIA-praktik under våren 2022? Vill du få en fantastisk skjuts in i PR-branschen och använda dina teoretiska kunskaper i praktiken? Då kan du vara vår nästa praktikant!
Som praktikant hos oss får du jobba tätt ihop med din handledare i projekt från ax till limpa och du lär dig PR-hantverket från grunden. Vi jobbar hårt, skrattar högt och springer snabbt.

Vi arbetar med fantastiska kunder som gör skillnad! Läs gärna mer om hur det är att göra sin praktik hos editK här.

För att söka praktik hos oss behöver praktiken vara en del av din utbildning och du ska ha en praktikperiod på minst 15 veckor. Skicka din ansökan till vår vd Edit Künstlicher på edit@editk.se och berätta vilken utbildning du går, när du har din praktikperiod och varför du vill jobba inom PR.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök nu