Karriär

Image

editK-teamet

Vår ambition är att vara Sveriges mest
uppskattade PR-byrå genom att erbjuda den härligaste arbetsplatsen med branschens nöjdaste kunder. Receptet på det är ett prestigelöst
teamwork och genuint engagemang.

Byrån grundades av
Edit Künstlicher januari 2013,  därav namnet editK.
Sedan 2017 driver vi även InfluencersAgency, en agentur för starka personliga varumärken med
fokus på strategisk synlighet, plattforms-
bygge och kommersiella samarbeten.

editK söker FRILANSANDE PR-KONSULTER

Är du egenkonsult med PR eller PA som specialitet och söker ett sammanhang? Vi jobbar i ett starkt nätverk av duktiga PR-specialister och söker nu fler frilansande förmågor som jobbar på projektbasis med PR-uttag. Du har ett upparbetat nätverk och du är van att jobba utifrån en satt uppdragsbeskrivning och deadline. Stora delar av arbetet görs på distans digitalt vilket gör att du kan befinna dig där du vill vara. Du ska inneha en F-skattsedel och möjlighet att fakturera. Kontakta vår vd Edit Künstlicher på edit@editk.se så berättar hon mer om hur vi jobbar.

Varmt välkommen in i vårt nätverk!

PR-PRAKTIK HÖSTEN 2022

Studerar du PR, Sociala medier och/eller kommunikation samt har en LIA-praktik under hösten 2022? Vill du få en fantastisk skjuts in i PR-branschen och använda dina teoretiska kunskaper i praktiken? Då kan du vara vår nästa praktikant! Som praktikant hos oss får du jobba tätt ihop med din handledare i projekt från ax till limpa och du lär dig PR-hantverket från grunden. Vi har utbildat LIA-praktikanter sedan 2015 och har en väl beprövad modell som gör att du får med dig djupa kunskaper i PR och lämnar din praktik med ett utvidgat nätverk i branschen.

Vi arbetar med spännande kunder som gör skillnad! Läs gärna mer om hur det är att göra sin praktik hos editK här.

För att söka praktik hos oss behöver praktiken vara en del av din utbildning och du ska ha en praktikperiod på minst 15 veckor. Skicka din ansökan till vår vd Edit Künstlicher på edit@editk.se och berätta vilken utbildning du går, när du har din praktikperiod och varför du vill jobba inom PR.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök nu