Vad vi gör

Image

The editK way

editK erbjuder specialanpassade PR-lösningar för kunder som arbetar med ett långsiktigt kommunikationsperspektiv, prioriterar hög flexibilitet och tillgänglighet. Det kallar vi för PR med personlighet!

PR med personlighet

editK grundades 2013 av Edit Künstlicher med ambitionen att skapa en förstklassig hel-hetslösning för kunder som behöver rådgivning inom PR, digital kommunikation, innehålls-produktion och konceptutveckling.

Vi är arbetar i en värderingsstyrd organisation och väljer därför att tacka nej till uppdrag kopplade till alkohol, tobak, spel, politik och kirurgiska skönhetsbehandlingar.

Image
Image

InfluencersAgency

Sedan 2017 driver editK även InfluencersAgency, en agentur för starka personliga varumärken med fokus på strategisk synlighet, plattformsbygge och kommersiella samarbeten. Bland profilerna finns författare, föreläsare och medieprofiler.

Stora PR-priset

Under 2019 nominerades editK till Stora PR-priset för konceptet Årets Bok (kund Bonniers Bokklubbar)

Se caset för Bonniers Bokklubbar

Stora PR-Priset

Image
Image

Vi erbjuder

Strategisk och operativ PR för alla kanaler, kriskommunikation, medieträning, innehållsproduktion, konceptutveckling, strategi
och drift av sociala kanaler, employment branding och personal branding.

Vi älskar kommunikativa utmaningar och springer gärna både långt och snabbt för våra kunder. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi arbetar!

Kontakta oss

Personliga, professionella, positiva! I tider då man översköljs av irrelevanta budskap från diverse aktörer är editK ett befriande undantag – de förstår ens varumärke och har en stark känsla för vad vi journalister vill ha.

Niklas Sessler, redaktör Allt om Resor och chef för området Resor på Bonnier News