Litteratur

Sedan starten 2013 har vi jobbat för ett tiotal aktörer inom litteratur i Sverige. Vi har tillsammans med och för våra uppdragsgivare tagit fram bokkoncept, satt PR-strategier, jobbat med kriskommunikation och skött PR och event kopplade till boklanseringar. Sedan 2013 har vi lanserat hundratalet boktitlar i uppdrag av författare och/eller förlag. Uppdragen har innefattat managementlitteratur, biografier, skönlitteratur, barnlitteratur och facklitteratur.

Några av de titlar vi skött PR för är skrivna av Jojo Moyes, Julian Fellowes, Azita Shariati, Dawn French, Kalle Zackari Wahlström, Camilla Davidsson, Ulrika Davidsson, Anna Benson, Jessica Frej, Christina Erikson och Lisa Jewell.

Våra uppdragsgivare i förlagsvärlden har innefattat Albert Bonniers förlag, Axiell, Bonnier Fakta, Bonniers Bokklubbar, ICA Bokförlag, Massolit förlag, Hatten förlag, Liber, Tukan och Printz Publishing.

editK är en ytterst kompetent och målmedveten samarbetspartner som hela tiden ser till syftet och helheten med de projekt vi samarbetar kring.

Entusiasm, målmedvetenhet och effektivitet är några av alla kvaliteter man kan räkna med. Liksom den viktigaste kryddan av alla i ett bra teamwork – pepp och glädje!

Alexandra Lidén, förläggare
Image