#SnackaOmTillväxt

Kund: DBT
Period: 3 år

Bakgrund
DBT grundades av entreprenörer med ambition om att skapa bättre tillväxtförutsättningar för Sveriges små- och medelstora företag. Man riktar sig till entreprenörer i en tillväxtfas och nätverket av rådgivare runt en företagare. DBT erbjuder företagslån mellan 3 till 30 MSEK med marknadsmässig ränta utan dolda avgifter.

Sverige halkar efter i internationella utlåningsindex vilket påverkar den svenska ekonomin på lång sikt. Vi har idag drygt 30 000 företag som riskerar att läggas ner på grund av att det är utmanande att finansiera ett generationsskifte och för att det anses trendigare att starta nya företag än att köpa befintliga vinstdrivande bolag.  Det här vill DBT vara med och ändra på!

Genomförande och utfall
Uppdraget har innefattat strategisk och varumärkesbyggande PR vilket har tagits ut i bland annat lunchseminarier med konceptet #Snackaomtillväxt. Varumärkeskännedomen i målgruppen har ökat och antalet åhörare har stigit för varje tillfälle sedan starten 2018.

Foto: Tomorro'

editK har varit en otroligt värdefull samarbetspartner i att driva konceptet #snackaomtillväxt från idé till genomförande. Teamet är proaktiva, framåtlutade och med ett tydligt gemensamt fokus om att skapa event av högsta kvalitet

Alexis Kopylov, vd DBT
ImageImage