Bakom kulisserna där Ulrika Davidsson drar fram

editKOkategoriserad

Det är inte alla som har samma energi som Ulrika Davidsson. Ulrika bor stora delar av sommarhalvåret på vackra Gotland där hon just nu håller på med förberedelser för säsongspremiären av sin restaurang HEMMA HOS ULRIKA. Samtidigt ska manus för nästa bok lämnas och de sista justeringarna göras. Ulrika är även lokalt engagerad i lanthandeln i Rone och dess ”vara eller icke vara”.

tv4 pajer Ulrika Davidsson

Imorse kunde vi se Ulrika prata sommarpaj utan gluten och sockerNYHETSMORGON på TV4. Där står Ulrika, sommarfräsch och med ett stort leende, alltid lika proffsig. För vad som än händer bakom kulisserna så levererar denna kvinna. För hon tycker att allt hon gör är så förbaskat roligt!

Bakom kulisserna: Ulrika landade med båt från Gotland i Nynäshamn vid midnatt igår kväll, med färska rabarberblad i handen. Efter några timmars sömn var det dags att gå upp vid femsnåret och baka pajer för direktsändningen i TV. Klockan 07.20 möter jag upp henne på parkeringen utanför TV4. Glad och pigg! Klockan 07.44 ska pajerna vara dekorerade för första ”svepet” som det heter på tv-språk. Klockan 08.44 ska allt vara uppdukat och Ulrika sminkad och klar.

Klockan 08.58 är Ulrika klar i rutan och vi tar stora kliv ut från studion och Ulrika preppas för en radiointervju med P4 Borås som vill prata om hur man ska äta för att GÅ UPP I VIKT. Det är Colting yra i Borås inför alla lopp och i träningsleden pratar man mer om gå-upp-i-vikt-diet än vice versa.

Nu dags för en kort kaffepaus och vidare till Bonnier Tidskrifter för långmöte.

Allt detta före lunch.

Det är en helt vanlig förmiddag med Ulrika Davidsson:-)