Under veckan har vi fått läsa om Ulrika Davidssons senaste bok, 66 day challenge i inte bara en utan tre (!!) tidningar.
Boken är en hälsokokbok och inspirerande utmaning för alla som vill leva ett friskare och smalare liv. Boken består av en heltäckande kostplanering för 66 dagar med kalorisnåla men matiga och framförallt, goda recept.
En vana skapas på 66 dagar och att skapa nya vanor kräver disciplin, motivation och planering och i denna bok, som består av lågkolhydratkost från 5:2- och 16:8-fastan, har Ulrika samlat information baserad på hennes mångåriga erfarenhet av kostrådgivning. Hon lär dig äta mer hälsosamt med naturligt protein, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater. Recepten är en blandning mellan varm och kall mat, kött, fisk, fågel och vegetariska rätter som är lättlagade, näringsrika och framförallt väldigt goda! Dessutom är recepten kaloriberäknade så att du har full koll på vad kroppen får i sig!
I senaste numret av Svensk Dam, Aftonbladet Söndag och dagens Expressen, kan du läsa om Ulrika, 66 day challenge och hennes bästa tips för en hälsosam livsstil och viktnedgång.