Bokmässan 2019, årets sammanfattning av editK

editKOkategoriserad

Bokmässan 2019, Titti Schultz

editK Team

Nu har vi på editK kommit hem och landat från Bokmässan i Göteborg 2019. När vi nu hunnit reflektera över årets mässa kan vi inte annat än vara stolta! På plats representerade vi fyra kunder, inom olika områden. Bland annat som moderator, förlag och författare.

En av de största höjdpunkterna var prisutdelningen av Årets Bok 2019. Vinnaren av priset blev Stina Jackson med hennes rysligt spännande kriminalroman ”Silvervägen”. På prisutdelningen som anordnades av Bonniers Bokklubbar, tillsammans med oss på editK, arrangerades även ett mingel där flera bokbloggare, förlag och författare var på plats.

Titti Shultz agerade moderator för sex olika seminarium under Bokmässan och bland annat var hon konfe

rencier för prisutdelningen av Årets Bok 2019.

Vår talangfulla deckarförfattarinna Christina Erikson var även på plats och hade hela helgen fullbokad med olika event. Hon signerade sin bok ”Min vän Forsete” och sjävklart hennes nya bok ”Ensamvarg” Vi på editK arrangerade också en intim och härlig bokfrukost för Christina och hennes läsare på hotell Dorsia. Diskussionerna var många och intressanta, och bokbloggarna hade flera spännande frågor till Christina om hennes böcker och författarskap.

Vi vill tacka alla fantastiska kunder, förlag och tack till Bokmässan 2019 för ett underbart samarbete! Nu laddar vi om batterierna och fortsätter med arbetet på kontoret i Stockholm. Vi kör på för fullt och längtar redan efter nästa års bokmässa.

Här är ett blandat bildgalleri från dagarna.

Bokmässan 2019, Collage

Bokmässan 2019, collage. Foton: Anna Rosén

Vill du hitta fler fina bilder eller läsa mer årets bokmässa kan vi rekommendera följande instagramkonton/bokbloggar:

@Boktoktig
@Aretsbok
@Lollosbokhorna
@Bokmassan
@Bibliografin
@Boksyster
@Paddlan72
Feministbiblioteket.se

Här kan du läsa mer om förra årets bokmässa!