Christina Eriksons bok Ensamvarg syns på Instagram

editKOkategoriserad

Christina Eriksons Ensamvarg

Christina Eriksons EnsamvargFoto till vänster: @Aimisi  Foto till höger:@boktokensinsta

Christina Eriksons bok Ensamvarg släpptes i bokhandlarna den 17 september och  sedan dess har recensionerna på Instagram forsat in. Ensamvarg är uppföljaren till den hyllade boken Min vän Forsete där vi får följa poliskommissarien Elias Svensson och hans brutala mordutredningar. Christina Erikson är utan tvekan en av Sveriges nya deckardrottningar och hennes sätt att skriva gör det svårt att lägga ifrån sig böckerna. Efter släppet av Ensamvarg valde Albert Bonniers förlag att skriva ett nytt bokavtal med Christina på ytterligare två böcker om kommissarie Elias Svensson.

Vi på editK håller givetvis koll på våra kunder och har följt flödet av alla fina recensioner som Ensamvarg har fått och vill därför dela med oss av några.

Nedan kan du se både bilder och citat från ett urval av de recensioner som boken fått:

Christina Eriksons Bok
Citat från boken Ensamvarg

”Det är en mörk och otäck historia men jag kunde inte lägga ifrån mig boken…” ”Jag tycker denna bok var snäppet ännu bättre. Tack för att jag fick chansen att läsa! Mitt betyg: Ruskigt bra! 4+/5” Foto och citat från @bettansboktips

”För en deckarfantast är boken en buffé av spänning och nervkittlande dramatik. En välskriven berättelse där kunskap och research sticker ut extra och lyfter boken till topplistenivå.”. @boktokensinsta

”Korta kapitel gör att berättelsen snabbt drivs framåt, det händer saker hela tiden. Ensamvarg bjöd på riktigt spännande sträckläsning, slutet var oförutsägbart.” @bokmaria

”Ja, jag som läsare blev ”banne mig, riktigt berörd under resan”😍
Betyg:❤️❤️❤️❤️➕/5″. @evasbokhylla

”Jag gillar att bli överraskad och lurad av författaren och i den här boken lyckas Christina med det, jag hade helt fel och det älskar jag. En annan sak jag gillar med boken är att man får följa flera olika personer och att man får läsa berättelsen ur deras synvinkel. Nu längtar jag efter att få läsa den tredje boken!” @sofias_books

”Tempot i berättelsen är varierande, vilket jag tycker är bra, jag hinner reflektera och fundera på vem som egentligen är skyldig. Men det går inte att lista ut! Boken är välskriven, skrämmande och grymt spännande” @lollosbokhorna

”Boken är otroligt välskriven och skrämmande och jag längtar redan oerhört mycket till nästa bok i serien – hoppas den kommer snart❤️”@deckarbokhyllan

”Handlingen håller ett högt tempo och de många trådarna vävs ihop i slutet av boken. Nu undrar jag bara @eriksonchristina – när kommer den tredje delen?
Betyg: 📖 📖 📖 📖 /5″ @paddlan72

 

Bilder och citat är lånade från ovanstående länkade konton.