Edit Künstlicher tar plats i styrelsen för Äkta vara

editKOkategoriserad, PR

EditKunstlicher_1000Konsumentföreningen Äkta vara tar in PR-profilen och den ekologiska pionjären Edit Künstlicher som en av fyra nya styrelsemedlemmar. Idag driver Edit en framgångsrik PR-byrå i eget namn med ett flertal uppdrag inom konsumentvaror, hälsa och hållbarhet.

– Vi är väldigt glada att Edit valts in i Äkta varas styrelse. Vi kommer ha stor nytta av hennes gedigna kunskap inom kommunikation för den fortsatta utvecklingen av vårt varumärke, säger Björn Bernhardson, medgrundare och verksamhetsledare Äkta vara.

– Jag ser fram emot att kunna bidra med både mitt nätverk och strategisk PR och att arbeta med resten av styrelsen, både nya och tidigare medlemmar. Äkta varas arbete gör skillnad och ger konsumenter större inflytande och i längden bättre mat med färre tillsatser, säger Edit Künstlicher.

Konsumentföreningen Äkta vara grundades 2006 av Mats-Eric Nilsson, Anna-Karin Strand Nilsson, Eva Bernhardson och Björn Bernhardson. Äkta Vara är en ideell konsumentförening som driver frågor om bättre matkvalitet: färre tillsatser, mer råvara – mer mat i maten!

Läs hela pressmeddelandet i vårt pressrum.

Äkta varas pressmeddelande hittar du här.

Stöd Äkta varas arbete du också! Bli medlem här.