EditK söker rutinerad PR-konsult med intresse för hälsa och personliga varumärken

editKPR

EditK är en kommunikationsbyrå som sedan januari 2013 hjälper kunder med allt från digital kommunikation till traditionell PR. Vi sätter personligt bemötande, resultat och tillgänglighet högt på agendan. Idag är vi två heltidsanställda och arbetar i ett stort nätverk av experter inom media. Bland våra kunder finns kända varumärken inom områden som kost, hälsa, media, hållbarhet och nöje. Vi sitter i centrala Stockholm ett stenkast ifrån lummiga Humlegården.

Under våren har fler kunder hittat till oss och vi behöver förstärka vårt team med en tredje person för del- eller heltidsanställning.

Vi söker dig som arbetat med traditionell PR i mellan två till fem år på en mellanstor PR-byrå och har erfarenhet av planering, bearbetning, dokumentation och uppföljning. Du ska känna dig redo ta ett större ansvar och ett helhetsgrepp på en mindre byrå. Det är viktigt att du är duktig på att uttrycka dig i skrift och rör dig obehindrat i vårt föränderliga medielandskap. Vi ser gärna att du har ett intresse för sociala- och digitala medier och ett upparbetat nätverk. Du får gärna ha dokumenterad erfarenhet av att projektleda egna kunder.

Skicka gärna ett mail med kort information om dig själv och bifoga ditt CV. Tjänsten tillsätts snarast och intervjuer sker löpande. Vid frågor kring tjänsten kontakta vår vd, Edit Künstlicher, mobil 070-8185700. Skicka din ansökan till: edit@editk.se

Läs gärna mer om våra kunder och vårt dagliga arbete på bloggen.