Fellowmind ny kund på editK

editKFEM FRÅGOR TILL, PR

Fellowmind hjälper sina kunder att genomföra den digitala transformationen genom att implementera Microsoft-molnlösningar. Med över 20 års erfarenhet av att implementera affärskritiska systemlösningar för företag och finns Fellowmind idag i sex europeiska länder. Vi vill välkomna Fellowmind genom att ställa fem frågor till företagets Sverige-vd Anna Kleine.

Anna, du har en lång karriär i konsultbranschen bakom dig och klev in som vd för Fellowmind 2021. Vilka egenskaper skulle du tillskriva Fellowmind som var avgörande för att du valde att ta rodret? 

-”People at heart”, potentialen och såklart Microsoft-kopplingen.

Vi är alla, i alla branscher beroende av att våra digitala verktyg fungerar och ständigt utvecklas för att möta efterfrågan. Hur ser du på den utvecklingen inom digitaliseringen vi sett senaste fem åren?

-Den påverkar allt och alla. Utvecklingen driver förändring och kommer att fortsätta driva förändring. Jag skulle vilja passa på att uppmana alla att söka sig till tech branschen – världens roligaste bransch där man får möjlighet att göra skillnad.

Ni har valt att upphandla PR och valet föll på editK. Vad var avgörande i det valet? 

-Rekommendation – helt klart!

Nu är sommar och semester på intåg. Vi är vana att ständigt vara uppkopplade. Hur varvar du ner under din semester? 

-Jag kan vara avkopplad och uppkopplad på semestern. Varva ner för mig handlar om vad jag gör utöver att ta nått mail eller svara på nått samtal även när jag är ledig. Jag hänger med familj och vänner. Går långa promenader med hunden och i år har jag utmanat mig själv i att bada så mycket som det går – det ger semester känsla även om mobilen ligger i badrocken.

Vilken är din paradrätt till midsommar? 

-Jag har en sommarsallad jag gör till grillningen på kvällen som brukar vara enormt uppskattad melon, granatäpple och lite andra hemliga ingredienser.

Tack Anna! Vi ser fram emot att påbörja vår resa tillsammans och vill välkomna dig och Fellowmind till editK.

Om du vill veta mer om Fellowmind kan du läsa mer här.