FEM FRÅGOR TILL: Annica Liljeblad

editKFEM FRÅGOR TILL

Veckans FEM FRÅGOR TILL går till Annica Liljeblad. Annica är skådespelaren som, efter att ha bott och jobbat i Hollywood under en tid, nu återvänt till Sverige. Hon har varit med i filmer som The Square och Black Beauty, och i flera svenska TV-serier som Solsidan, Maria Wärn och Partisan

Hej Annica, 

Vi vill börja med att säga varmt välkommen tillbaka till oss på editK! Vi jobbade ju faktiskt tillsammans under åren 2015-2017, och nu är vi så glada att få ha dig här igen! Mycket har hänt sedan dess och därför går våra fem frågor till dig den här veckan.

Du bytte karriär och kom på att du skulle bli skådespelare förhållandevis sent i livet. Vad ledde fram till det beslutet?

– En tydlig insikt om att livet inte är oändligt och att ingen annan än jag själv är ansvarig för min lycka och förverkligandet av mina drömmar.

Vad är du mest stolt över i din skådespelarkarriär?

Att ha fått så fantastiska lovord från namnkunniga regissörer och filmarbetare för mitt arbete – det bekräftar att min dröm var ett kall!

Vem har varit den mest intressanta skådespelaren att arbeta med?

– Det uppstår alltid kärlek för mina kollegor! Elisabeth Moss blev som en yngre syster men charmigast av dem alla hittills är helt klart Claes Månsson 🙂

Vilken skådespelare/regissör/producent drömmer du om att arbeta med?

– Skådespelare skulle jag säga Jason Bateman. Kanske kan hans syster som jag arbetade med i ’Violet’ hjälpa mig med detta:-)

Berätta om något spännande som du har inplanerat för 2021!

Så snart President Biden häver reseförbudet till USA kommer jag bl a att resa dit och avsluta inspelningen av en film i vilken jag har huvudrollen.

Vill du veta mer om Annica Liljeblad så gå gärna in på hennes hemsida eller besök hennes sida på IMDB. Vi lär få se väldigt mycket mer av Annica i framtiden så håll utkik!