FEM FRÅGOR TILL: editKs PR-trainee Astrid Wallner

editKFEM FRÅGOR TILL

Säg hej till byråns nya trainee Astrid Wallner! Hon har precis avslutat sin kandidatutbildning i medie- och kommunikationsvetenskap på Uppsala Universitet. I veckans fem frågor till lär vi känna henne lite bättre.

Vem är du?
– Jag heter Astrid och tog i somras ut min kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap. När jag inte sitter med näsan i kurslitteratur brukar jag hänga med min hund Colin, läsa böcker eller titta på dokumentärer om allt möjligt! 

Varför väljer du att göra praktik på en PR-byrå?
– Jag väljer att göra praktik på en PR-byrå eftersom jag gillar att arbeta i en kreativ och varierad miljö, där jag har möjlighet att träffa nya människor, testa på olika arbetsuppgifter och få kunskap om hur branschen fungerar.

Och hur kom det sig att du sökte till just editK?
Jag sökte till editK eftersom jag tycker att tidigare och pågående arbeten/projekt verkar väldigt spännande och därför känns det som en perfekt plats att lära mig mer om PR och samtidigt få arbeta med sådant jag tycker är intressant!

Vad ser du mest fram emot på praktiken?
Att få praktiska kunskaper om att arbeta inom PR, utöka mitt nätverk och att ha det roligt samtidigt! 

Vilka medier läser du helst?

Jag konsumerar mest sociala medier – Instagram använder jag mig ofta av men har, precis som många andra under pågående pandemi, fastnat helt för TikTok. 

Vi hälsar Astrid varmt välkommen och ser fram emot en fullspäckad vår tillsammans!