Fem poddar för entreprenörer, företagare och dig som drömmer om att driva eget

editKPodcast

Vem älskar inte poddar? Det finns inget bättre sätt att ta till sig inspiration som att höra andra berätta om sina erfarenheter och måla i bilder. Driver du bolag så finns det massor av inspiration att hämta i poddarnas värld. Vi har listat fem poddar för dig som inte kan få nog av entreprenörskap. Fem poddar som ger dig insikter, tips och trix för hur du lyckas och mycket mycket mer. Trevlig lyssning!

  • I HUVUDET PÅ EN ENTREPRENÖR

Funderar du på att starta eget eller äger du redan ett eller flera bolag? I podcasten I Huvudet På En Entreprenör hör du intervjuer med olika entreprenörer som tillsammans med Edit Künstlicher ger dig sina bästa tips för hur du lyckas i ditt entreprenörsskap.
Lyssna på podcasten här.

  • ORDINARY PEOPLE WHO DO BADASS THINGS

Ordinary People who do Badass things är en podcast som gästas av Sveriges främsta entreprenörer och företagsbyggare. Gustaf Oscarson leder podcasten och får entreprenörerna att avslöja sina viktigaste hemligheter och strategier för att lyckas.
Lyssna på podcasten här.

  • BUSINESS HACKS

För dig som vill skapa ett företag och företagarliv i världsklass så är Business Hacks en podd som du borde lyssna på. Podden besöks av Sveriges främsta experter inom allt från sociala medier till privatekonomi och leds av Gustaf Oscarson.
Lyssna på podcasten här.

  • FÖRETAGARPODDEN

Företagarpodden, som leds av Företagarnas vd Günther Mårder, bjuder in företagsprofiler och experter till längre samtal om företagandets möjligheter och utmaningar.
Lyssna på podcasten här.

  • LEDARUTVECKLINGSPODDEN

Behöver du stärka ditt ledarskap? Ledarutvecklingspodden ger dig praktiska tips och verktyg för att utvecklas som både ledare och medarbetare! Podcasten ledas av Annah Thunberg och Karin Hansson
Lyssna på podcasten här.