Förhandsvisning av Downton Abbey med editK

editKOkategoriserad

Downton Abbey

Varje år brukar vi på editK anordna ett vårmingel för våra vänner och kunder. Efter ett lyckat vårmingel även detta år valde vi att göra något annorlunda nu till hösten. Vi på editK älskar Downton Abbey. Därför ville vi självklart ta tillfället i akt att bjuda våra vänner på ett event med temat ”höstmys deluxe”. I Sverige släpps den nya filmen om Downton Abbey den 13 september och i samarbete med Capitol anordnade vi därför en förhandsvisning av filmen där det serverades tillhörande afternoon tea. Kan det bli mysigare?

För oss på editK är våra kunder och vänner vårt största fokus samtidigt som vi älskar att hålla i event. Därför ville vi på detta sätt  visa hur mycket de betyder för oss!

Vi vill rikta et stort tack till alla som kom och hjälpte oss att sprida lite glädje och värme i höstrusket! Vi är överväldigade av att ha så många underbara vänner och kunder.

Tack även till Christina Erikson och Albert Bonniers förlag som gjorde det möjligt att vi kunde bjuda alla våra gäster på en goodiebag innehållandes ett försläpp av Christinas nya bok ”Ensamvarg”. Den 17 september hittar du den i bokhandeln. Detta vill ni inte missa!