Hållbara julnyheter från byBenson

editKPR

I designföretaget By Bensons utbud hittas dekorationerna från förr i uppdaterade versioner. Den klassiska julgransfoten har försetts med ny teknik och en vacker korg, julgranskulorna har producerats i hampa och den fula jultröjan har blivit snygg. Här finns allt du kan behöva för att skapa en stämningsfull jul.

Det Anna Benson inte vet om julgranar är inte värt att veta. Hon är bokstavligen uppvuxen med dem – hennes pappa har odlat och sålt julgranar sedan 1973. Tolv år gammal började hon själv att arbeta i branschen. Anna har skrivit boken ”Granboken” och är grundare till ”Smålandsgran” som levererar ekologiska julgranar direkt till dörren.

Sin kunskap och passion har hon använt i utformningen av By Bensons julsortiment:

”Under åren har jag lärt mig mycket om de produkter som är nödvändiga för julgranen och är både stolt och glad att presentera vår fantastiska julkollektion för 2021”, säger Anna Benson.

I kollektionen finns allt från ljus, glitter och pynt till praktisk teknik som gör att granen står rak. Här finns även julgranspåsen som hjälper till att samla in de över 500 000 barren som finns på en medelstor granen när julen är slut.

En viktig detalj när det gäller att skapa julstämning är doft. I By Bensons utbud finns såväl doftljus som doftpåsar. En underbar grandoft sprider julkänsla från morgon till kväll – även om man inte har gran eller har en som är gjord av plast.

Liksom alla By Bensons produkter är julkollektion designad med fokus på hållbarhet. Här finns miljövänliga kottar att tända brasan med, julgranskulor i hampa och handgjorda julgransmattor i jute. Den klassiska designen gör att dekorationerna kommer att kunna skapa stämning i många jular framöver.

Exempel på produktnyheter och priser

Julgransfot Delux grön och vit, rek pris 795kr

Julgransfot Star grön och vit, rek pris 845kr

Juldekoration Falling star silver 6 st, rek pris 345kr

Juldekoration Hemp balls 6 st, rek pris 425kr

Julstrumpa för små paket, rek pris 195kr

Julbock i halm röd och svart, rek pris 295kr

Jultröja i fem olika färger, stl 80-164, rek pris 325-345kr

Doftljus 100% sojavax i tre juliga dofter, rek pris 395kr st

Sortimentet finns att köpa på Åhlens, Bygghemma.se, Designtorget och byBenson.com