Happy X – Ny app som underlättar relationen med ex-partnern

editKOkategoriserad

PastedGraphic-1

Varje år går 50 000 barn igenom att deras föräldrar separerar. En av de vanligaste orsakerna till irritation mellan separerade och skilda föräldrar är uppdelningen av utlägg för barnen. Den nya appen Happy X hjälper separerade att hålla uppsikt över de gemensamma utgifterna.

 Med Happy X kan användaren på ett enkelt sätt få klarhet i vem som betalade vinterjackan, de nya gymnastikskorna, danslektionerna och så vidare. Happy X håller koll på vilka inköp respektive förälder har gjort samt delar upp och godkänner utläggen mellan föräldrarna enligt en skala 0-100%. Med Happy X hoppas grundaren, Stefan Bondesson, att onödig irritation mellan separerade föräldrar ska minska.

Jag är övertygad om att en skilsmässa kan bli mindre infekterad om föräldrarna har en tydlig strategi för uppdelningen av utlägg. Även om man gått skilda vägar är det alltid bättre att vara sams inför barnen och slippa bråka om pengar eller annat, säger Stefan Bondesson, grundare Happy X.

Appen Happy X är enkel att använda och innehåller flera smarta funktioner som underlättar för separerade föräldrar kring deras mellanhavanden för gemensamma barn. Förutom en utläggsfunktion så kommer användarna snart även att kunna redovisa intäkter som exempelvis barnbidrag. Happy X vill gå mot en prenumerationsmodell där användaren betalar en mindre summa i månaden.

Fördelar med Happy X

  • Spar tid och kartlägger utlägg/kostnader.
  • Tar kort på kvitton eller det du köpt och lägger in informationen direkt i appen.
  • Fördelar utläggen enligt 0-100%.
  • Förbättrar relationen med ditt ex.

Appen finns nu tillgänglig både för Android och iOS. via Google Play och App Store (sök Happy X).

Till pressmeddelandet.