Välkommen Hanna – Vår nya praktikant!

editKOkategoriserad

Hej Hanna! Så roligt att du ska praktisera hos oss! Du ska vara här i 6 månader och vi skulle vilja veta mer om dig. Vill du berätta lite om dig själv?

Hej! Så roligt att vara här, jag har längtat hela sommaren.
Jag heter Hanna Cedermark, är 23 år och kommer från Stockholm. Sedan två år tillbaka har jag studerat ett kandidatprogram i retorisk och litterär kommunikation på Uppsala Universitet, något jag trivts otroligt bra med. På fritiden ägnar jag mig mycket åt mina vänner, vi brukar bl.a. äta middagar och gå på konserter och fester tillsammans. Jag brukar också anordna stora sittningar på Södermanland-Nerikes Nation i Uppsala där jag har ett ämbete som festmarskalk. Sen har jag även ett STORT intresse för musik och älskar att sjunga och spela piano.

Vad var det som gjorde att du valde att söka dig till just editK?

Jag valde att söka till editK för att jag fick ett så mysigt, men ändå professionellt intryck när jag läste beskrivningen av byrån. Jag fick en känsla av att byrån var genuin, effektiv och hjärtlig, och detta lockade mig mycket till att söka praktikplatsen. Sen var det ju ett stort plus att editK arbetar mycket med Bokmässan och med olika författare, eftersom jag älskar att läsa.

Vad ser du fram emot att lära dig?

Jag ser fram emot att lära mig hur en PR-byrå fungerar i praktiken, alla dess olika delar helt enkelt. Det ska bli kul att arbeta i team och att ”brainstorma” tillsammans.

Berätta något skoj om dig själv som inte så många vet om? Någon hemlig talang kanske?

Det här kommer låta hemskt, men jag är extremt bra på att luras. Jag har lurat i folk helt sjuka grejer, som jag aldrig trodde att någon skulle gå på. Annars är jag väldigt snäll 😊

Och till sist, några snabbfrågor:

 Storstad eller landet? Storstad

Morgonmänniska eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska

Facebook eller Instagram? Instagram

Kaffe eller te? Kaffe

Hund eller katt? Hund (men ÄLSKAR katter också)! Så svårt att välja.

Solsemester eller äventyrsresa? En kombination av dessa. Herregud, får beslutsångest.

Sommar eller vinter? Sommar!