InfluencersAgency inleder samarbete med två nya profiler

editKPR

Frida Farrell och Patrik Nordkvist

Vi inleder flera spännande PR-samarbeten det här året och välkomnar nu skådespelaren, artisten och producenten Frida Farrell samt försäljningsexperten Patrik Nordkvist till InfluencersAgency. Uppdragen innefattar plattformsbygge och personal branding och arbetet påbörjas under maj månad.

Frida Farrell

Frida har bland annat vunnit utmärkelsen ”Breakout Female Star” för sin medverkan i filmen Contract Killers, driver det egna filmbolaget Development Hell Pictures och släpper egen musik sedan 2018. Under 2021 är hon aktuell med både egenproducerad film och ny musik. Fullständig filmografi finns på IMDb.

– Internationellt är det vanligt att ha både management och PR-agent som skådespelare och musiker. När jag nu är etablerad i Sverige igen tipsade min manager Maria Vascsak på IMA Content om editK som jobbar långsiktigt med personliga varumärken och det klickade direkt, berättar Frida.

Patrik Nordkvist

Patrik är grundare till Försäljningschefen där han hjälper sina kunder att skapa ökad försäljning och tillväxt. Sedan start har Patrik hjälpt över 200 företag och tusentals individer att lyckas bättre med sin försäljning. Han har över 25 års erfarenhet som VD och försäljningschef för flera snabbväxande bolag i bagaget. Patrik är även en flitig föreläsare och aktuell med boken Säljvanor – så skapar du vanorna som ökar din försäljning.

– Det känns både värdebyggande och spännande att jobba med mitt personliga varumärke i samband med lanseringsarbetet för flera nya projekt framåt. Efter varma rekommendationer och due diligence föll valet på editK. Jag ser fram emot ett givande samarbete, säger Patrik.

Varmt välkomna till oss på editK/InfluencersAgency!

Läs mer om hur vi jobbar på editK här.

Foto, Frida:
Lena Evertsson
Foto, Patrik:
Joakim Ström