Jag städar mitt älskade äpple och är redo för nystart

editKOkategoriserad

Detox i alla ära, men att städa ur datorn och sortera dokument och bilder i rätt mappar är förlösande. Kanske är jag helt nördig för att jag känner så. Det struntar jag i. Inför varje ny säsong gör jag en DATOR-DETOX. Plockar bort, mappar, backuppar (så heter det ju inte…) och tömmer mitt älskade äpple på alla onödiga skärmdumpar och dokument.

Vissa saker är svåra att placera och rent ångestladdade att kasta. Ibland får jag gå tillbaka in i papperskorgen och lyfta tillbaka bilder som jag varit för snabb att kasta. Hur ofta ger du din dator kärlek genom att rensa, uppdatera och backuppa?

Här kommer några härliga bilder från arkivet jag inte kan rensa bort. De är tagna av fotografen Juliana Wiklund i somras:

Gruppbild-Invigning-Hemma hos Ulrika

Tjugo minuter innan invigningen av Hemma hos Ulrika ställde vi oss framför ingången och tog en gruppbild på alla som var med och jobbade för att ladan skulle bli klar och för att 300 gäster skulle kunna äta en god buffé. Det här var en grupp som jobbade tillsammans för första gången den veckan och det blev succé! Ett härligt minne från Gotland.

Edit Künstlicher och Ulrika Davidsson Edit Künstlicher och Ulrika Davidsson

Ulrika Davidsson och jag i en spontan bild vid en fotografering. Så härligt att jag alltid går med telefonen fastlimmad i handen. Den lämnar liksom aldrig mina fingrar. Jag är troligen gjord för att fungera enhänt:-)

Invigning-hemma-hos-Ulrika-Gotland-juni-blogg

Härligt att projektleda ett så trevligt och duktigt gäng. Att sätta ett event på plats är en kick som jag hoppas att alla inblandade kände av.