Julbrevet 2020

editKPR

Armband

2020 har på många sätt varit det längsta året någonsin. Det längsta, och av de mest prövande. Vi har fått avstå saker som vi kanske alltid tagit för givet: att röra oss fritt, gå på bio, skaka hand med nya personer vi träffar, krama om en nära vän. Vi har sett människor runt omkring oss bli sjuka, varslade från fasta anställningar och kämpa för att få sina bolag att överleva. Kanske är du själv en av de drabbade.

Men mitt i allt det här har också något nytt fötts. Människor har förverkligat sina drömmar. Nya samarbeten har sjösatts. Företag har affärsutvecklat och satt nya produkter på marknaden som innan pandemin tagit flera år, på bara några månader. Människor har enats för att hjälpa varandra och de som behövt det mest. Vi har handlat åt våra grannar. Lärt våra äldre anhöriga att använda nya digitala verktyg. Fått ännu större respekt för den yrkesgrupp som står i frontlinjen inom sjukvården.

2020 går mot sitt slut och vi står kvar, med ett jävlaranamma starkare än någonsin förut. Oavsett vad det nya året bär med sig så kommer det att vara nema problema!

För sjunde året i rad önskar vi våra vänner en riktigt God jul genom att trä armband för en god sak. I år uppmärksammar och stöttar vi arbetet som den ideella organisationen Nema Problema gör. Organisationen arbetar för ett mer inkluderande samhälle, med ett särskilt fokus på att hjälpa nyanlända i Sverige till sysselsättning och ett nätverk. Nema Problema främjar möten mellan människor av olika bakgrund och bidrar till något som 2020 visat vara det viktigaste vi har. Gemenskap!

För mer information, besök gärna www.nemaproblema.se.

Vi vill passa på att önska dig en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!

Vill du läsa om jularmbandet 2019 hittar du det här!