Liber förnyar avtal med editK

editKOkategoriserad

Liber editK

Liber förlag väljer att fortsätta samarbetet med PR-byrån editK och förnyar nu avtalet kring managementlitteratur för 2016.

– Vi är ett selektivt förlag som bara vill jobba de för oss allra bästa. Det är fantastiskt att jobba med editK, som går in med ett så stort engagemang i varje unik titel, säger Helga Laurin, förläggare på Liber.

Liber är att Nordens största förlag och har en unik position och erfarenhet inom segmentet management. Under 2015 har Liber och PR-byrån editK bland annat arbetat med marknadsföring och PR kring succéboken Bortom glastaket – 26 ledande kvinnor om karriär, drivkrafter och ledarskap. Nu väljer Liber att förnya avtalet med editK och tillsammans väntar flera spännande titelsläpp under 2016.

– Vi är stolta som tuppar över att få förnyat förtroende från Liber, det är det finaste betyget en kund kan ge oss, säger Edit Künstlicher, grundare och ägare av editK.

Liber kommer att utöka antalet titlar inom management under de kommande åren och strävar hela tiden efter att ge läsare och företagare inspiration och möjligheter att utvecklas.

Se hela pressmeddelandet här.