Liber släpper intervjubok om unga entreprenörer

editKOkategoriserad, PR

Så lyckades 101 unga entreprenörer TUK_101Entreprenšrer_A5_Final_CS6.indd

Framgångsrika företagare berättar om hur de lyckades. Här är boken som alla unga entreprenörer behöver, och som alla politiker borde läsa. Inspiration, tips och kloka råd.

Pauline Grindvall är entreprenör, journalist, författare och ambassadör för kvinnors företagande. I sin nya bok 101 unga entreprenörerdrömmar och drivkrafter hos framtidens företagsledare intervjuar hon företagare om deras framgångar och synen på svenskt företagsklimat.

Boken är tänkt som inspirationskälla till alla som drömmer om att starta eget eller växla upp sin verksamhet. Boken ger en unik inblick i hur det är att vara ung företagare i Sverige i dag och riktar sig därmed även till politiker och beslutsfattare.

– Det här är en bok om det unga, driftiga Sverige i dag. En bok jag själv saknade som ung entreprenör. Vi behöver fler unga med drömmar och ambitioner som vågar bygga livskraftiga tillväxtbolag, säger Pauline Grindvall.

I boken porträtteras några av Sveriges främsta entreprenörer såsom Linnea Söderling (Smiling Cashew), Rickard Lyko (Lyko.se), Navid Modiri (samhällsentreprenör), Mai-Li Hammargren (Mutewatch), Niklas Adalberth (Klarna), Ida Backlund (Rapunzel of Sweden) och Carl Waldekranz (Tictail).

Läs hela pressmeddelandet här.

Här kan du köpa boken.