Lunette lanserar nytt sortiment för intimvård

editKPR

Lunette lanserar intimvård

Det finska varumärket Lunette revolutionerande mensmarknaden för över 15 år sedan med sina menstruationskoppar, som idag finns tillgängliga i över 50 länder. Nu breddar Lunette sitt sortiment och lanserar en ny intimvårdsserie med nordiska växtbaserade ingredienser.

De nya produkterna Lunette Intimate Cleanser och Lunette Intimate Wipes innehåller ingredienser som är snälla mot huden och skonsamma för det mest känsliga området.

Den tvålfria cleansern återfuktar genom att kombinera en kliniskt beprövad gel med nordisk botanisk olja. Intimservetterna innehåller allantoin och lingonextrakt och går utmärkt att använda inte bara i intimområdet, utan på hela kroppen.

Äntligen kan vi lansera ytterligare produkter för intimområdet, där nordiska ingredienser får stå i fokus! Att våra wipes är biologiskt nedbrytbara och tuben tillverkad av mestadels återvunna material är också något som vi tar stor stolthet i och är glada att kunna erbjuda våra kunder, säger Heli Kurjanen, grundare och VD hos Lunette.

Lunette Intimate Wipes
Mjukgörande, lugnande och anpassade för känslig hy. Servetterna innehåller lingonextrakt och är 100% biologiskt nedbrytbara. De fungerar utmärkt att använda i såväl intimområdet som på övriga kroppen. Tack vare den generösa mängden återfuktande ingredienser i paketet håller servetterna sig fräscha över tid utan att torka ut. Ett paket innehåller 50 servetter och har ett rekommenderat pris om 99 SEK.

Lunette Intimate Cleanser
Vegansk, pH-balanserad och fri från parfym, tvål, och hormoner. Den krämiga konsistensen gör den enkel att applicera. Tuben är tillverkad av 55% återvunnen plast och innehåller 100 ml, perfekt att ta med på resan! Rekommenderat pris är 129 SEK.

Produkterna finns att köpa på apotek och på lunette.com.