Möt vårt senaste stjärnskott – Emelie

editKOkategoriserad

Äntligen är hon här: Emelie – vår senaste stjärna på editK-himlen! Självklart vill vi lära känna henne lite bättre.

Hej Emelie! Nu har du varit här i en vecka. Vill du berätta med en emoji hur det känns?
😍💪

Berätta lite om dig själv!
Jag är född och uppvuxen i ett litet samhälle med 3000 invånare norr om Luleå. Där lades grunden för mitt kommunikativa intresse, dels. År 2012 gick flyttlasset till Melbourne, Australien, varifrån jag kom tillbaka till Sverige nästan två år senare, luspank, fräknig och en pojkvän rikare. Nu bor jag med samme pojkvän i Gröndal där vi nyligt köpt lägenhet. På fritiden pysslar jag med mina växter och blommor, googlar kattungar, går på loppisar, löser korsord och lagar/äter/tänker på god mat.

Varför valde du att söka till editK?
Jag har följt editK på avstånd länge, och faktiskt sökt mig hit en gång tidigare också. Det är en byrå som verkligen lyckats med sitt varumärke utåt – jag har alltid känt att det är ett så himla härligt gäng som jobbar hårt och har kul under tiden. Ett gäng man vill hänga med, helt enkelt! Dessutom med en kundbas som går hand i hand med mina egna intressen och värderingar, vilket jag tror är superviktigt.

Vad ser du mest fram emot här på editK?
Jag ser fram emot alla nya uppdrag, utmaningar och kontakter som ligger framför mig. Att få vara med på den här härliga resan och fortsätta driva editK framåt och uppåt.

Vill du berätta något om dig själv som inte så många vet om?
Jag har exakt 63 växter i min lägenhet, är en nitisk språkpolis och har provat flera olika terapiformer för att bli av med min spindelfobi. Det har ännu inte lyckats.

Och till sist, fem snabba med Emelie:

Facebook eller Instagram? Instagram

Kaffe eller te? Kaffe

Bok eller film? Oj måste man välja? Helst först läsa boken, sen se filmen.

Morgon eller kväll? Kväll

Solsemester eller skidsemester? Sol! Kan aldrig bli för mycket sol.