När mitt jobb är som roligast

editKOkategoriserad

Tänk dig att du vaknar varje dag, går till jobbet och ingen dag är den andra lik. Tänk dig att du utmanar dig själv på jobbet varje dag. Tänk dig att du jobbar ihop med drivna och positiva människor som ger dig energi och som värderar det du säger och åstadkommer. Det är mitt jobb – så har jag det om dagarna. Så har många entreprenörer det.

Det är därför vi står ut med att jobba hysteriska långa dagar och egentligen aldrig vara lediga. Det är inte synd om oss. För vi har valt företagarlivet själva. Vad glad jag är för att jag är egenföretagare och får möjligheten att jobba med fler likasinnade. Nog filosofi och lite mer jobb nu…

Magplus

Ett härligt möte med Linda Wakeham och Anders Odenvik på Mag+ tillsammans med Ulrika Davidsson.

Ulrika morotskaka

Ulrika fyllde år i onsdags och vi firade med hennes favorittårta. Det i ärlighetens namn inte ofta jag ser Ulrika äta efterrätter men fyller man år och är i mitt sällskap så blir det TÅRTA!

Ulrika Davidsson Expressen tv

På kvällen åkte vi till DN skrapan på Kungsholmen och spelade in Primetime på Expressen. Det blev en mycket bra intervju om kostplaner som LCHF och 5:2. Ulrika alltid med ett leende på läpparna, alltid glad att få prata om sitt största intresse: Maten.

Rekvisita

Rekvisitabordet hemma hos Ulrika fylls på inför plåtningen

Kinna

Såhär fint hade Kinna Jonsson dukat när hon bjöd på nätverks middag hemma hos sig. Det är ett underbart sätt som entreprenör att träffa nya kollegor och att dela med sig av erfarenheter. TACK för ett fint initiativ!

Ulrika forelaser Stockholm 5:2

Under torsdags kvällen föreläser Ulrika på ABF huset i Stockholm.

Nu är det snart fredag och dags att vila lite…eller? Nej, det här med att vara egen företagare innebär för de allra flesta av oss ett 24/7 engagemang. När kunden ringer svarar vi i telefonen, när mailen går varm svarar vi outtröttligt på förfrågningar. Stolta, envisa och jävligt lyckligt lottade!