Nygammal premiär

editKOkategoriserad

Den rubriken är motsägelsefull. Det är ändå precis så det känns. Jag startar upp någonting nytt som egentligen är väldigt väldigt familjärt.

Jag har jobbat med media i olika former sedan skolan och tycker fortfarande att det är sjukt roligt. Att branschen är i ständig förändring är inte en nackdel, tvärtom en av de största anledningarna att gå till jobbet varje dag. Idag är det kanske mer utmanande än när jag var en liten fågel som lämnade boet i mitten av 90-talet.

För vem kunde förutse att stora delar av befolkningen skulle sitta framför Eurovision och knappa på sin mobil samtidigt för att följa twitterflödet eller lägga ut en bild på Instagram på vardagsrumsbordets snacksskålar. (Bild på LCHF- eller Rawfoodsnacks såklart:-)

Personligen tycker jag att det roligaste med hela Eurovision-karnevalen är twitterflödet.

Det är precis det gränslösa och oförväntade som gör att jag fortfarande, 20 år senare är kvar i mediebranschen. Men nu med en ny kostym. Den här gången är det personligt!

I bloggen kommer jag dela med mig av min vardag som medieentreprenör och bitvis öppna dörren till min ironiska sida som mediekonsument.

Följ med mig på resan, kommentera gärna och dela med dig:-)

Nu kör vi!