Pressmeddelande: Hälsoprofilen Terese Alvén till editK

editKOkategoriserad, PR

Terese Alvén_Foto_ Jane Haglund_004-3353357534-O
Hälsoprofilen Terese Alvén satsar på PR för att jobba långsiktigt med sitt personliga varumärke. Nu startar hon ett samarbete med byrån editK som ska stärka varumärket och bilden av Terese som en av Sveriges mest inspirerande hälsoprofiler för hela familjen.

Terese var tidig med att nischa sig som hälsobloggare och har inspirerat tusentals kvinnor sedan hon började blogga 2007. Hon står för sunda ideal, har lång erfarenhet och är en uppskattad träningsprofil för både stora och små. Vi är stolta över att välkomna Terese och ser fram emot ett givande samarbete, säger Edit Künstlicher, vd editK.

Jag ser fram emot att jobba tillsammans med editK för att stärka min position som inspiratör inom träning och hälsa. Byråns expertis inom både hälsa och litteratur passar perfekt då jag redan i höst släpper min tredje bok, säger Terese Alvén.”

Terese Alvén är utbildad kostrådgivare och PT. Hon driver sedan 2007 en av Sveriges största träningsbloggar, Sparkibaken.se och är författare till böckerna ”Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild” (2013) och ”Träna tillsammans med familjen” (2014). 2015 är Terese aktuell som Lotta Bromés PT i P4´s ”Träna med Lotta” och släpper barnboken ”Träna tillsammans med Tia” (2015 Idus förlag).