Pressmeddelande: Ulrika Davidsson blir tidningen Taras nya hälsoprofil

editKOkategoriserad, PR

Ulrika Davidsson blir Taras nya hälsoprofil

Ulrika Davidsson blir Taras nya hälsoprofil

Kokboksförfattaren och kostrådgivaren Ulrika Davidsson kommer från och med Taras septembernummer att peppa och inspirera magasinets läsare kring hälsosamma kostvanor.

”– Det känns jättekul att Ulrika blir stadig medarbetare i Tara med egna sidor.
Hon är kunnig och driftig och kommer att förgylla vår tidning med nya, spännande infallsvinklar på temat hälsa och sund livsstil. Intresset för detta bara ökar, som bekant, särskilt i vår kärnmålgrupp 40+
, säger Ann Fredlund chefredaktör på Tara.

Ulrika kommer i varje nummer bjuda läsarna på enkla och hälsosamma recept, tipsa om nyheter i butikshyllan, presentera nya rön inom kost och bjuda in läsarna till sin vardag.

”–Samarbetet med Tara är något jag är oerhört glad över och jag ser fram emot att skriva med en lite mer personlig ton”, säger Ulrika Davidsson.

För mer information kontakta:
Edit Künstlicher, edit@editk.se, mobil: 070-8185700

Kostrådgivaren och kokboksförfattaren Ulrika Davidsson är en av Sveriges mest populära kost- och hälsoprofiler. Sedan starten 2006 har Ulrika gett ut 19 kokböcker med hälsosamma recept som sålt i över en miljon exemplar. Hennes böcker är publicerade på 12 marknader runt om i världen och flertalet av hennes böcker är översatta till alla nordiska språk. Under 2014 är Ulrika Davidsson aktuell med boken ”Hälsosam Familj på 30 dagar” och som tidningen Taras hälsoprofil.