Välkommen Matilda – vår nya praktikant!

editKOkategoriserad

Äntligen är hon här! Varmt välkommen säger vi till Matilda som ska göra sin praktik här hos oss på editK! Matilda kommer att vara här i 20 veckor, så vi kommer hinna lära känna varandra ordentligt, men vi börjar redan nu med en snabbintervju.

Hej Matilda! Så roligt att ha dig här! Vill du berätta lite om dig själv?
Jag heter Matilda och har läst Strategisk Kommunikation med inriktning på digitala medier vid Lunds Universitet. Men tog min examen nu i juni! Superkul! Ett av mina främsta intressen är helt klart podcasts. Lyssnar i princip hela tiden! När jag tränar, diskar, promenerar eller bara är hemma. Annars gillar jag att styra ihop middagar hemma med mina vänner.

Vad var det som gjorde att du valde att söka dig till just editK?
Jag valde att söka till editK eftersom jag fick en så bra känsla av teamet och byrån i helhet. Roliga kunder och ett härligt gäng helt enkelt.

Vad ser du fram emot att lära dig?
Jag ser fram emot att lära mig mer om PR! Alla olika delar och hur man arbetar praktiskt med PR på bästa sätt.

Berätta något skoj om dig själv som inte så många vet om? Någon hemlig talang kanske?
En hemlig talang är att jag är ruskigt bra på att memorera låttexter. Det räcker med att jag lyssnar på en låt någon gång så sitter den. Om programmet Singing Bee fortfarande hade producerats hade jag helt klart hamnat på prispallen.

Och till sist, fem snabbfrågor:

Storstad eller landet? Storstad

Morgonmänniska eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska

Facebook eller Instagram? Instagram

Kaffe eller te? Te

Hund eller katt? Hund