Högaktuella skådespelaren Annica Liljeblad i stor intervju i Femina

editKKundcase, PR

I nästa nummer (och redan nu på webben!) av Femina intervjuas skådespelaren Annica Liljeblad. Reportaget porträtterar Annicas inspirerande driv och hennes kärlek till skådespeleriet.

– Det finns ju en röst som säger till dig, redan när du är liten, att ”det här tycker du om, här mår du bra, det här gillar du att göra.” Sedan kommer vuxenlivet och yttre påverkan och man lägger locket på den där lilla rösten som fortfarande ropar
, säger Annica i Femina.

För ett par år sedan flyttade Annica till Los Angeles för att utveckla sin karriär i USA, och i april 2020 återvände hon hem på grund av coronapandemin. Annica har fortfarande roller att slutföra i USA, men berättar att hon vill arbeta på svensk mark i första hand.

– Jag åkte ju dit för att nätverka och arbeta. Hela målet var att bygga upp mitt cv och skaffa erfarenhet för att de svenska rollsättarna ska förstå att min arbetsmoral och passion är djup och äkta. Jag vill jobba i Sverige så mycket jag bara kan tills jag tar mitt sista andetag, berättar Annica för Femina.

Hela reportaget kan du läsa i nästa nummer av Femina eller redan nu här! Vill du veta ännu mer om Annica, så har vi ställt FEM FRÅGOR TILL henne här!