Sökes: Praktikant med intresse för mat och hälsa.

editKPR

Från och med 1 mars 2015 kan vi erbjuda praktikplats till dig som studerar PR eller marknadsföring på en eftergymnasial utbildning.

Som praktikant kommer du att få sätta dig in i det dagliga PR-arbetet och få arbeta med en variation av kunder. Du kommer att stötta våra konsulter i deras dagliga arbete samt hantera egna uppgifter. Större delen av din tid kommer du tillbringa framför skärmen med arbetsuppgifter som research och bevakning. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för medielandskapet, bloggare, sociala- och digitala medier.

Skicka ett mail med kort information om dig själv, din praktikperiod och bifoga ditt CV till Elin Johansson på elin@editk.se. Välkommen med din ansökan!

Läs gärna mer om våra kunder här.

EditK är en kommunikationsbyrå som sedan januari 2013 hjälper kunder med allt från digital kommunikation till traditionell PR. Vi sätter personligt bemötande och tillgänglighet högt på agendan. Idag är vi ett tight team om tre som arbetar i ett stort externt nätverk. Bland våra kunder finns kända varumärken inom områden som kost, hälsa, media, hållbarhet och nöje. Vi sitter i centrala Stockholm ett stenkast ifrån Stureplan.