Världens bästa praoelev? Freya!

editKOkategoriserad

Tyvärr måste vi idag säga hej då till Freya som har tillbringat sin tid som prao här hos oss på editK. Hon är bara 15 år gammal, men redan en riktig stjärna! Den arbetsgivare som får Freya hos sig i framtiden kan skatta sig lycklig. Innan vi släpper Freya helt ska hon få berätta lite om sin tid här hos oss.

Hej Freya! Nu är det bara några timmar kvar innan din tid som prao är över. Vill du beskriva med en emoji hur det känns?
😭

Vad har varit roligast med att praktisera här?
Att praktisera här på editK har varit helt fantastiskt lärorikt och roligt på samma gång! Att få umgås, jobba och träffa nya människor – som dessutom har varit snälla, underbara och genuina – har nog varit roligast av allt. Mycket på min vistelse här på editK har varit roligt, ja allt faktiskt, när jag tänker efter. Men en mycket rolig sak har varit att lära sig hur det fungerar på ett kontor. Sina friheter och måsten, hur allt måste vara organiserat så att man lätt hittar och inte slösar på arbetstid och mycket mer.

Vad har du lärt dig?
Framförallt alla dessa ord inom PR-branschen, som att ”pitcha” eller vad ett pressklipp är!

Om du skulle beskriva editK med tre ord, vilka tre ord skulle det vara?
Fokuserad, genuin och stilsäker tycker jag beskriver editK på bästa sätt.

Och sist men inte minst, har du något tips till framtida praktikanter?
Ha alltid ett skrivblock nära till hands! Det är troligtvis mitt största tips då det kommer att vara mycket information på en gång. Att kunna skriva ned nya ord, tider, adresser och uppgifter har varit avgörande för att kunna hänga med i svängarna.