Vabruari är här, Apoteksgruppen ser till att du är kitad!

editKPR

Vabruari stundar, en mardrömstid för småbarnsföräldrar som ofta innebär vabbdagar och den ena bacillen efter den andra. Apoteksgruppen vill med sin expertis, hjälpa småbarnsföräldrar att förebygga och behandla sina barn på bästa sätt under årets sjukaste månad – vabruari!

Apoteksgruppen har därför preppat ett helt kit med bra produkter som behandlar och förebygger basiluskerna.

Kitet består av både produkter från Apoteksgruppens egna sortiment och andra bra saker som kan vara bra att ha när barnen blir sjuka.

I kitet medföljer även ett brev från Apoteksgruppens egna farmaceut, Christina Norrby, med tips kring några av produkterna. Exempelvis är små barn extra utsatta för vätskebrist vid t.ex. influensa eller förkylning. Har ditt barn feber kan det vara svårt att få i sig en större mängd vatten och då är apoteksgruppens vätskeersättning med hallonsmak utmärkt! Det hjälper barnet att återfå kroppens vätskebalans.

Eller varför inte tablettöverdrag  för de allra yngsta? Att svälja tabletter är svårt, men med apoteksgruppens smaksatta tablettöverdrag som bildar en gel-hinna med smak, glider tabletten lättare ned i halsen. De är dessutom extra effektiva när tabletten inte smakar så gott!

Ett riktigt första hjälpen-kit för alla småbarnsföräldrar!

Läs mer om PR på editK här!