Höstens bästa mingel blev editK´s vårmingel!

editKOkategoriserad

Skruvat som det låter valde vi att ha editKs årliga vårmingel på hösten denna gång. Efter två år av mingeltorka ville vi inte vänta längre! Vi tog tillfället i akt att lysa upp vardagen genom att låta våren hitta sin väg in i våra lokaler redan under hösten.

Det var fantastiskt att få se så många ansikten igen. Gamla som nuvarande kunder, poddgäster och vänner – det var precis det vi behövde!

Selfie-tävling

Under kvällen hade vi även en ”Selfie-tävling” som gick ut på att ta den bästa, roligaste eller mest otippade selfien du kunde komma på. Vilket engagemang! Våra gäster bjöd på stor kreativitet i tävlingen!

Men som alla tävlingar finns det bara en vinnare och det var ingen mindre än Mia Högfeldt som kammade hem priset, som var en generös vinst i form av en middag på den härliga restaurangen Latour. Vi vill rikta ett stort tack till Pontus Frithiof och Latour som bidrog med detta fantastiska pris!

Vi vill även rikta ett stort tack till Gårdschips, Sockerbageriet, Moss & Noor och Apoteksgruppen för medverkan i en mycket uppskattad goodiebag som delades ut till alla gäster. 

Hatten av till Organization Unlimited med Nicki von Platen i spetsen. Tack för ett fantastiskt samarbete! 

Stort tack till alla som kom och gjorde kvällen så magiska som vi minns våra vårmingel vara! Nu har vi fyllt på med energi och längtar redan till nästa vårmingel!

Läs mer om editKs senaste vårmingel 2019 här.